CELEBRITY STYLE

H φωτογράφιση της Hailey Baldwin που πήγε πολύ λάθος

Μέχρι τώρα, είχαμε στο μυαλό μας τη Hailey Baldwin ως την φίλη της Kendall Jenner ή την κόρη του Stephenn Baldwin. Αλλά μετά από δεκάδες editorials σε περιοδικά μόδας, καμπάνιες και στιγμές στις πασαρέλες, το μοντέλο έχει αποκτήσει επάξια τη φήμη της. Και ως το νέο πρόσωπο της Ugg, έβαλε ακόμα ένα bonus στο στιλιστικό της résumé.

Ο δρόμος για την επιτυχία, ωστόσο, δεν είναι όσο εύκολος φαίνεται στο Instagram. Η Baldwin μίλησε στο Refinery29 για το Fashion Week αλλά και για τη σκληρή δουλειά που απαιτεί ο χώρος του modeling. “Έχω στιγμές που με πήρε ο ύπνος σε φωτογράφιση, 100%,” είπε η Baldwin. “Αλλά πρόσφατα είχα μία φωτογράφιση για το Elle France και ξύπνησα το πρωί και ένιωθα τόσο άρρωστη. Δεν ήξερα γιατί. Και έκανα εμετό όλο το πρωί. Έπρεπε να οδηγήσουμε μία ώρα έξω απ’ το Παρίσι και ενώ οδηγούσαμε είπα ‘Μπορούμε να σταματήσουμε κάπου ή να κάνουμε στην άκρη; Πρέπει να βγω απ’ το αμάξι και να κάνω εμετό.’ 

“[Σε κάτι τέτοιες στιγμές] απλά δεν έχεις επιλογή. Δεν είναι απλά πως δεν θα κάνεις τη δουλειά σου. Έχεις μία ολόκληρη ομάδα από ανθρώπους που είναι εκεί για να δουλέψουν με εσένα. Στη φωτογράφιση έλεγα ‘Συγγνώμη επιστρέφω αμέσως’. Μου φορούσαν couture φορέματα και τους έλεγα ‘Μην το στενεύετε τόσο πολύ!’ Ήταν ακραίο. Μου άνοιξε τα μάτια [στο modeling] -είτε θα προσπαθήσεις σκληρά είτε όχι, δεν έχεις επιλογή. Αλλά αυτή ήταν μία στιγμή που είπα αουτς.