CELEBRITY STYLE

Η πρέσβειρα ομορφιάς του οίκου Dior Natalie Portman μας δείχνει τι έχει μέσα στο νεσεσέρ της

Αναμφίβολα, συνιστά μία από τις διαχρονικά όμορφες παρουσίες στο Hollywood, γι' αυτό άλλωστε και τα τελευταία χρόνια έχει γίνει το πρόσωπο της καμπάνιας του οίκου Dior. Σίγουρα, λοιπόν, κάτι έχουν να μας πουν τα tips ομορφιάς της Natalie Portman.

Η 35χρονη ηθοποιός, σκηνοθέτης και πρέσβειρα ομορφιάς του οίκου Dior, μιλώντας στη βρετανική Vogue αποκάλυψε ποια είναι εκείνα τα προϊόντα τα οποία χρησιμοποιεί σε καθημερινή βάση για τη φροντίδα του προσώπου της.

Η ενυδάτωση είναι εμμονή μου στη φροντίδα του προσώπου μου

Η Natalie Portman δήλωσε ότι είναι πολύ προσεκτική με την ενυδάτωση του προσώπου της αλλά και των χειλιών της, ειδικά τις ημέρες που δεν είναι εντελώς βαμμένη για επαγγελματικούς λόγους.

Επίσης, δίνει ιδιαίτερη έμφαση στα προϊόντα καθαρισμού και τόνωσης του δέρματος, ενώ διαλέγει προσεκτικά το foundation και τις πούδρες που χρησιμοποιεί, ώστε να μην επιβαρύνει πολύ το δέρμα της.

Πρόσθεσε, δε, ότι κάνει και ειδικό scrub στα μαλλιά της, με αλάτι θαλάσσης για βαθύ καθαρισμό και ενυδάτωση.

Αυτό που θα χαρακτήριζε, ωστόσο, ως το μυστικό της ομορφιάς της είναι τα κραγιόν.

Έχω τόσα πολλά κραγιόν που δεν μπορώ να τα μετρήσω πια. Όσα και να έχεις, ποτέ δεν είναι αρκετές επιλογές.

“Ακόμα και τις μέρες που δεν δουλεύω, επιλέγω ανοιχτές ή nude αποχρώσεις κραγιόν, που χαρίζουν λάμψη και ενυδάτωση στα χείλη μου”, ανέφερε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.