CELEBRITY STYLE

Η Willow Smith είναι το πρόσωπο της νέας καμπάνιας της Chanel

Πριν από 4 μήνες, o οίκος Chanel ανακοίνωσε την 15χρονη Willow Smith ως την πρέσβειρα του brand -έναν τίτλο που είχαν και οι Kristen Stewart και Lily-Rose Depp- και τώρα ο οίκος αποκάλυψε πως μόλις έγινε το πρόσωπο της Φθινοπωρινής καμπάνιας γυαλιών για το 2016.

 

Η φωτογράφιση έγινε από τον Karl Lagerfeld τον ίδιο και δείχνει την Smith με αξεσουάρ Chanel σε λευκό background. Στα videos που συνοδεύουν την καμπάνια -ένα για γυαλιά μυωπίας και ένα για γυαλιά ηλίου- την βλέπουμε να χορεύει αποδεικνύοντας πως τα ράστα και τα piercings στη μύτη ταιριάζουν υπέροχα με τα αξεσουάρ της Chanel και τα αλληλοσυνδεόμενα ‘C’.

 

“Μία πολύπλευρη καλλιτέχνις, συγγραφέας-συνθέτης-τραγουδίστρια και ηθοποιός, η Willow Smith είναι η ενσάρκωση του πνεύματος της γενιάς της”, γράφει στο δελτίο τύπου, αναφέροντας πως “η νεότητα και η ενέργειά της γοήτευσε τον Lagerfeld”. Κάτι μας λέει πως δεν είναι η τελευταία συνεργασία που θα δούμε μεταξύ της Smith και του οίκου Chanel -άλλωστε, η Depp πρωταγωνίστησε στην καμπάνια για τα αρώματα της εταιρείας αμέσως μετά από την εμφάνισή της για την προηγούμενη καμπάνια με γυαλιά και είναι αλήθεια, πως ο Lagerfeld τείνει να έχει από κοντά τους αγαπημένους του (βλέπε Kristen Stewart, Cara Delevingne).