BELLA HADID

Η Bella Hadid και η Kendall Jenner περπάτησαν στην ανδρική κολεξιόν του Givenchy

Το Σάββατο που πέρασε, ο Ricardo Tisci παρουσίασε την ανδρική κολεξιόν για τον οίκο Givenchy Άνοιξη 2017. Και ενώ όλοι δυσκολεύτηκαν λίγο να αναγνωρίσουν τα ανδρικά μοντέλα στην πασαρέλα (ίσως επειδή ο σχεδιαστής λανσάρει τα καπέλα και τα σκούρα γυαλιά ως τάση αυτή τη σεζόν), ο οίκος παρουσίασε έναν λόχο από διάσημα ονόματα για το φινάλε που αποτελούταν από γυναικεία looks, δίνοντας στο κοινό μία μικρή γεύση από την haute couture κολεξιόν του για το Φθινόπωρο 2016.

 

Η Bella Hadid, που νωρίτερα αυτόν τον μήνα ανακοινώθηκε ως ένα από τα πρόσωπα της καμπάνιας του Givenchy για το Φθινόπωρο του 2016, έκανε το ντεμπούτο της στα menswear με μία μαύρη, αστραφτερή τουαλέτα με λεπτομέρειες και κρόσια, ενώ η Kendall Jenner ακολούθησε με μία λευκή τουαλέτα -όπως και στην πασαρέλα της προηγούμενης χρονιάς.

 

Τα αγαπημένα κορίτσια της showbiz ακολούθησαν κι άλλα αγαπημένα μοντέλα του Tisci όπως Joan Smalls, Natalia Vodianova και Mariacarla Boscono, οι οποίες όλες εμφανίστηκαν με αστραφτερά αγορίστικα χτενίσματα.

#BellaHadid and #KendallJenner on snapchat.

A video posted by Bella Hadid (@bellahnews) on

 

Σε αυτή τη περίπτωση, αναρωτιόμαστε ποιος δεν έχει μία Hadid ή Jenner στο show του..