CELEBRITY STYLE

Ο στενάχωρος λόγος που η Kim Kardashian έβαψε το φόρεμά της με τσάι

Είναι γεγονός πως δεν υπάρχουν αρκετές αποχρώσεις του nude στη μόδα, που να ταιριάζουν σε όλα τα χρώματα δέρματος. Κι αυτό φάνηκε απ' το όταν η Κim Kardashian χρειάστηκε ένα γρήγορο fix για το φόρεμα της πριν εμφανιστεί στο κόκκινο χαλί.

Όταν η Kim εμφανίστηκε στο Grigosono πάρτι στις Κάννες φόρεσε μία τουαλέτα Lan Yu Couture. Το αστραφτερό φόρεμα αποτελούνταν από 2 κομμάτια: το ένα ήταν το αστραφτερό κομμάτι που έπεφτε κατά μήκος του κορμού της και από κάτω ένα λεπτό ύφασμα που κάλυπτε τα πλαϊνά. Παρ’ όλα αυτά, δεν υπάρχει παγκόσμια απόχρωση του ‘nude’. Για να μην διακυνδινεύσει να κάνει στιλιστικό λάθος , η reality star έγινε ευρηματική (με τη βοήθεια της ομάδας της, προφανώς) και αποφάσισε να φτιάξει DIY κατάσταση στη σουίτα της.

“Έπρεπε να σκουρίνουμε το nude φόρεμα που θα έμπαινε μέσα από το ασημένιο γιατί ήταν πολύ ανοιχτό και δεν ταίριαζε με το χρώμα του δέρματός μου”, είπε η Kim Kardashian στο site της. “Είχαμε μόνο 2 ώρες για να φύγουμε για τις Κάννες, οπότε βάλαμε σακουλάκια τσαγιού μέσα στον νιπτήρα και βάλαμε το φόρεμα εκεί μέσα για 30 λεπτά για να το βάψουμε.”

Δεν μπλοφάρει: Υπάρχουν αποδείξεις σε video, με το φόρεμα να βρίσκεται μέσα σε πολλά σακουλάκια τσαγιού και τον νιπτήρα του ξενοδοχείου. Και η ιστορία δεν τελείωσε εκεί. Απ’ οτι φαίνεται, το φόρεμα ήταν λίγο βρεγμένο μέχρι και την ώρα που έπρεπε να φύγει και δεν στέγνωσε εντελώς παρά μόνο την στιγμή που θα εμφανιζόταν στο κόκκινο χαλί.

 

Η βιομηχανία της μόδας έχει ήδη αργήσει πάρα πολύ να προσδιορίσει τις αποχρώσεις του nude, παρά την μεγάλη ζήτηση. Πολύ λίγες εταιρείες εσωρούχων έχουν αρχίσει να παράγουν εσώρουχα σε ανοιχτές και σκούρες αποχρώσεις και μόνο ο οίκος Louboutin έχει λανσάρει σειρά με παπούτσια αποκλειστικά με διαφορετικά nude.

Και ενώ η Kardashian δεν πήρε την άβολη αυτή κατάσταση στα σοβαρά και την έκανε να δουλέψει, είναι προφανές (παρά την ελάχιστη πρόοδο) οτι χρειαζόμαστε περισσότερες nude αποχρώσεις στην αγορά.