CELEBRITY STYLE

H Michelle Obama έχει ένα γρήγορο κόλπο για τα τακούνια που πονάνε

Μπορεί στην αρχή να δείχνει καλή ιδέα αλλά το να φοράς τακούνια σε μεγάλα events μπορεί να σε κάνει να το μετανιώσεις. Οι φουσκάλες, ο πόνος, οι ευχές να είχες πάρει μαζί flats είναι μία πραγματικότητα. Τα έχουμε βιώσει όλα και μπορούμε να πούμε με σιγουριά πως το έχει κάνει και η Michelle Obama. Άλλωστε γιατί να αφήσει την ιδρύτρια των Spanx, Sara Blakely, να βγάλει τα Christian Louboutin της και να περπατάει ξυπόλυτη στον Λευκό Οίκο;

Σε ένα άρθρο στο Footwear News, η Sarah αποκάλυψε πως αφού στεκόταν στην ουρά για να βγάλει μια φωτογραφία με την Michelle Obama για πολλή ώρα, τα πόδια της την πονούσαν τόσο πολύ που όταν έφτασε δίπλα στην Πρώτη Κυρία μοιράστηκε τον πόνο της. “Μου λέει ‘Girl και εμένα με πεθαίνουν τα πόδια μου,” είπε η Sarah. “Ρώτησα αν μπορώ να βγάλω τα παπούτσια μου και είπε ‘Ναι, και μπορείς να πεις σε όποιον σου πει να τα ξαναβάλεις πως η κα Obama είπε πως μπορείς να τα βγάλεις.”

Φυσικά, η Michelle έχει και έναν γρήγορο τρόπο για να μην πονάς: φόρα ένα ωραίο ζευγάρι μυτερά flats ή μπαλαρίνες με το look σου αντί για τακούνια!

Δες όλες τις φορές που το έκανε, παρακάτω.