CELEBRITY STYLE

Η Rihanna αποφάσισε πως έχουμε χειμώνα τον Αύγουστο

Έχεις νιώσει εκείνη τη στιγμή, στα τέλη του καλοκαιριού που ξαφνικά έχεις κουραστεί από τα ίδια σορτσάκια και t-shirts που φοράς εδώ και μήνες και το μόνο που θέλεις είναι να τυλιχτείς με ένα πουλόβερ και μακρύ παντελόνι;

Δεν είσαι μόνη -και εμείς ευχόμαστε για αλλαγή αν και ο καιρός έχει άλλες βλέψεις. Και το χειρότερο είναι, αυτή η εποχή που τα μαγαζιά λανσάρουν τις ολοκαίνουριες φθινοπωρινές collections, εμείς αναγκαζόμαστε να τις κοιτάμε από μακριά, τουλάχιστον μέχρι η Μητέρα Φύση να συντονιστεί. Σε αντίθεση με εμάς, ωστόσο, η Rihanna δεν θα περίμενε ποτέ να αλλάξει η εποχή.

 

Ο τελευταίος άνθρωπος που θα ακολουθούσε τους κανόνες όσον αφορά τη μόδα, η τραγουδίστρια εμφανίστηκε με ένα τεράστιο, φουσκωτό μπουφάν στα μέσα Αυγούστου. Όχι οποιοδήποτε μπουφάν, βέβαια, αλλά από την ολοκαίνουρια συλλογή του Raf Simons. Φυσικά, δεν μπορούσε να περιμένει για το ταπεινό Φθινόπωρο και αν λάβουμε υπόψη μας τα σχέδιά της για τη Fenty -που αποτελούνται από oversized μπουφάν και φούτερ- η Rihanna έχει βαρεθεί το καλοκαίρι όσο εγώ κι εσύ.

Αυτό που πραγματικά θαυμάζουμε, σε αυτή τη περίπτωση, είναι η αγάπη της RiRi για μια φρέσκια φθινοπωρινή αγορά, ακόμα κι αν θα προτιμούσαμε να περιμένουμε τη θερμοκρασία να πέσει κάτω από 20 βαθμούς για να αγοράσουμε παλτά και μπουφάν. Και σίγουρα κάτι πιο διακριτικό (Raf Simons ή όχι).