CELEBRITY STYLE

Απόδειξη πως η Sarah Jessica Parker είναι μία από μας

Έλα παραδέξου το: Έχεις κάνει και 'συ διάφορα ντροπιαστικά πράγματα για να βγάλεις την τέλεια φωτογραφία για το Instagram. Έχεις απαγορεύσει σε φίλους να φάνε πριν φωτογραφίσεις το φαγητό τους από την τέλεια γωνία, έχεις δοκιμάσει όλες τις πιθανές ματιές που μπορεί να έχει κανείς και έχεις περάσει τουλάχιστον 20 λεπτά να βρεις τον σωστό φωτισμό για να φαίνεται το outfit σου όπως πρέπει. Αλλά μην φοβάσαι. Δεν είσαι μόνη.

Μέχρι και style icons όπως η Sarah Jessica Parker καταλαβαίνουν πώς είναι να καταφέρεις την τέλεια λήψη. Και η απόδειξη, οι παρακάτω φωτογραφίες. Η ηθοποιός πέρασε το Σάββατο το απόγευμα να κάθεται στα σκαλοπάτια του σπιτιού της στην Νέα Υόρκη, βγάζοντας φωτογραφίες από διαφορετικές γωνίες με σκοπό να έχει την τέλεια λήψη από τα αστραφτερά της παπούτσια. Και απ’ ότι φαίνεται η μέθοδός της είναι ίδια με τη δική μου και τη δική σου.

Στις φωτογραφίες παρακάτω, φαίνεται πως στην αρχή προσπαθεί να είναι διακριτική και κρατάει το κινητό της χαμηλά αλλά όλοι ξέρουν πως για καλύτερη λήψη πρέπει να πας όσο ψηλά γίνεται. 

Αργότερα, φαίνεται να βάζει το καπέλο της δίπλα στα τα πόδια της και να κοιτάει αριστερά-δεξιά. Έλα βρε, Sarah, όλοι τα ίδια κάνουν.

 

Τέλος, βλέπουμε την φωτογραφία στο Ιnstagram με 40.200 likes προς το παρόν και να τι θα πει επιτυχημένη λήψη.

"Well my bags are packed and I'm ready to go" x, sj

A photo posted by SJP (@sarahjessicaparker) on