CELEBRITY STYLE

Πώς να φορέσεις το κολάν σε κάθε έξοδο σου

Είναι γενική αλήθεια πως το κολαν είναι ενδεχομένως ό,τι πιό άνετο έχει υπάρξει στην ιστορία της μόδας. Και ενώ μπορεί να δουλέψει υπέροχα στο διάδρομο του γυμναστηρίου, η αληθινή τέχνη βρίσκεται στο τρόπο του να κάνεις αυτό το ελαστικό ύφασμα να δείχνει ανέλπιστα chic στη καθημερινότητά σου. Με μερικά styling tips μπορείς να το απογειώσεις.

Για να σας δώσουμε λίγη έμπνευση ως προς τον τρόπο να φορέσετε τα κολάν αυτή τη σεζόν: διαλέξτε μπότες αντί για flat παπούτσια ή αθλητικά και έτσι θα κρατάτε το outfit σας κομψό και άνετο. Παρακάτω μερικά μαθημάτα από τις No.1 celebrities που κατάφεραν να κρατήσουν το look τους stylish και κάθε άλλο παρά αθλητικό.

Gigi Hadid

 

Χαμηλά μποτάκια με ελάχιστο τακούνι και δερμάτινο jacket. Ο απόλυτος συνδυασμός.

Kendall Jenner

 

Ψηλές μπότες πάνω απ’ το γόνατο -stylish και ζεστό. Σε συνδυασμό με ένα bomber jacket είναι άνετο, καθημερινό και μπορεί να φορεθεί οποιαδήποτε ώρα της ημέρας.

Selena Gomez

 

Μποτάκια σε έντονο μπλε και total black για υπέροχη αντίθεση. Σε συνδυασμό με μακρύ παλτό, ακόμα ένα look που μπορεί να φορεθεί από το γραφείο μέχρι τη βραδινή έξοδο.

Amanda Seyfried

 

To απόλυτο look για δουλειές μέσα στην πόλη ή για ταξίδι: χαμηλές άνετες μπότες, μαύρο κολάν και oversized jacket ιδανικά σε ανοιχτή απόχρωση. Σε συνδυασμό με μεγάλη δερμάτινη τσάντα και γυαλιά ηλίου είναι ενδεχομένως ό,τι πιό άνετο μπορείτε να φορέσετε.

Chrissy Teigen

 

Και εδώ έρχεται η Chrissy Teigen για να τα αναιρέσει όλα. Μεγάλο καπέλο, μακρύ αέρινο κιμονό με patterns και pip-toe μποτάκια. Μεγάλη δερμάτινη τσάντα, γυαλιά ηλίου και έχετε το πιο stylish συνδασμό στην ιστορία των κολαν.