CELEBRITY STYLE

Winnie Harlow είσαι ο,τι πιο όμορφο έχουμε δει

Έχοντας ήδη εδραιώσει το όνομά της ανάμεσα στα πιο γνωστά μοντέλα στον κόσμο της μόδας αυτή τη στιγμή, η Winnie Harlow εμφανίστηκε στο Serpentine Summer Party στο Kensington Gardens του Λονδίνου και καταλάβαμε αμέσως το γιατί -όχι οτι είχαμε και ιδιαίτερες αμφιβολίες.

Η 21χρονη, που έχει μία πάθηση στο δέρμα ονόματι vitiligo, ήταν εξαιρετικά στιλάτη στο event το βράδυ της Τετάρτης. Φορώντας ένα πολύ ανοιχτό κίτρινο bustier, με διάφανο ύφασμα στη μέση, η Winnie το συνδύασε με ένα μπλε κοστούμι με λαχούρια, που αποτελούταν από φούστα και ίδιο σακάκι.

 

Έδωσε ακόμα λίγο ύψος στο ήδη υπάρχον, με ένα ζευγάρι ασημένια σανδάλια με τακούνι-στιλέτο. Όσο για τα αξεσουάρ, κράτησε μία μικρή μαύρη τσάντα, ποζάροντας στους φωτογράφους κοιτώντας πάνω από τον ώμο της και μαγεύοντας τα πλήθη.

 

Πρόσφατα, μιλώντας στο event, Women In The World, η Winnie ‘ανοίχτηκε’ για τις απόψεις της περί του να νιώθεις καλά με το σώμα σου. Είπε: “Όλοι με ρωτούν ποιο ήταν το σημείο καμπής αλλά ήμουν απλά εγώ να προσπαθώ να συγκεντρωθώ στην άποψη που έχω εγώ για τον εαυτό μου. Σκεφτόμουν, περίμενε, δεν πιστεύω πραγματικά πως είμαι άσχημη -πιστεύω πως είμαι όμορφη. Οπότε πώς μου ήρθε η ιδέα οτι δεν είμαι; Από κάποιον άλλον.”

 

Winnie, για εμάς είσαι ο,τι πιο όμορφο έχουμε δει.