KIM KARDASHIAN

VMAs: Η Kim Kardashian φοράει το πιο sexy φόρεμα της χρονιάς και ο λόγος δεν είναι αυτός που νομίζεις

H Kim Kardashian ενημερώνει τους fans της για κάθε λεπτομέρεια που αφορά τη ζωή της. Αυτή τη φορά, όμως, το πήγε ένα βήμα παραπέρα για να συνοδεύσει τον Kanye West στα MTV Video Music Awards 2016, την Κυριακή το βράδυ και άφησε το κοινό της να διαλέξει το look που θα λάνσαρε μέσω γκάλοπ στο Twitter.

Αρχικά, ρώτησε αν θα ήθελαν να έχει τα μαλλιά της στο φυσικό της χρώμα ή σε ξανθιά απόχρωση με την οποία εμφανίστηκε την Παρασκευή. Οι ψήφοι (που ήταν 36,806) είχαν ελάχιστοι διαφορά, αλλά το σκούρο κέρδισε με διαφορά 51-49%. Φήμες λένε, πως έκλεισε αργά την ψηφοφορία και δεν πρόλαβε να στεγνώσει τα μαλλιά της, αλλά ας είμαστε ρεαλιστές, ο,τι κάνει έχει σκοπό και το συγκεκριμένο look ταίριαξε υπέροχα με το φόρεμά της. Το οποίο, παρεμπιπτόντως, ήταν επίσης αποτέλεσμα ψηφοφορίας στο Twitter.

Στην ερώτηση, λοιπόν, “τι να φορέσω απόψε;”, το επίσημο sexy look κέρδισε (προφανέστατα) το casual χαλαρό που ήταν η αντιπρόταση. Βέβαια, το ημιδιάφανο φόρεμα με τη λεπτομέρεια του κορδονιού στο μπροστινό μέρος ήταν απόλυτα sexy, ακόμα κι αν ήταν κάτι μεταξύ επίσημης εμφάνισης και νυχτικού, αφού μας ρωτάς, Kim. Αλλά, όπως και να ‘χει, μιλάμε για τα VMAs και εκεί οτι μοιάζει με ρούχο, είναι επίσημο.