ΜΟΔΑ

12 τρόποι να φορέσεις το τζιν σου

Μη σε παραπλανεί ο τίτλος, δε θα σου πούμε τρόπους να το βάλεις, του τύπου ''από το κεφάλι και όχι από τα πόδια που ήξερες τόσο καιρό''. (Εγώ στην αρχή αυτό κατάλαβα.)

Ακολουθούν απλά μερικά tips ώστε να βάλεις το αγαπημένο σου τζιν, όπως κι αν είναι αυτό, με κάποια τσαχπινιά που θα σε κάνει πιο στιλάτη. Ναι, πάντα μπορείς να γίνεις και πιο στιλάτη.

1. Boyfriend Jeans

 

Κάνε ρεβέρ στο τελείωμα και φόρα τα τακούνια σου. Ολοκλήρωσε το look με ένα χαλαρό πουκάμισο και δε θα θυμίζεις σε τίποτα το outfit του… boyfriend σου.

2. Jeans τύπου leather

 

Αν και ακούγεται τολμηρό, δοκίμασε να το συνδυάσεις με ένα leather jacket. Ένα band tee από μέσα θα απογειώσει το look. 

3. Skinny Jeans

 

Βαρέθηκες να βλέπεις oversized παλτό πάνω από skinny jeans; Μην κουμπώσεις το παλτό, αλλά κλείστο σφίγγοντας μια ζώνη από πάνω.

4. Straight – leg Jeans

 

Τα ξέφτια είναι και πάλι στη μόδα και τα τζιν με μπατζάκια σε ίσια γραμμή είναι ιδανικά για να τα υποστηρίξουν. Πάρε το παντελόνι, κόψε ένα με δυο εκατοστά από το μπατζάκι, ώστε να αγγίζει τον αστράγαλο και θα δεις τα ξέφτια να φαίνονται μόλις. Τράβηξε ελαφρά με το χέρι σου και άσε το πλυντήριο να κάνει την υπόλοιπη δουλειά.

5. Jeans καμπάνα

 

Αυτά επέστρεψαν – δυστυχώς για μένα – γιατί πρέπει να τα φοράς με τακούνια (εκτός αν είσαι 1.80 ή η Μαριέτα Χριστοπούλου). Φρόντισε ακόμα κι όταν τα βάλεις με τη γόβα σου όμως, το μπατζάκι να κρύβει το παπούτσι. Ναι, αυτό θα σε δείξει ακόμα ψηλότερη.

6. Skinny Jeans

 

Βάλε ένα midi φόρεμα πάνω από το τζιν σου. Φρόντισε να είναι σχετικά ριχτό και άνετο, σε αντίθεση με το τζιν που πρέπει να θυμίζει σχεδόν κολάν. Όσο πιο skinny τόσο πιο κομψή.

7. Ψηλόμεσα Jeans

 

Δοκίμασε την τεχνική ”half tuck”. Βάλε δηλαδή το μισό πουκάμισο μέσα στο παντελόνι, ώστε να φαίνεται πόσο ψηλά φτάνει η μέση του παντελονιού σου, αλλά παράλληλα να πέφτει από πίσω και να κρύβει τα οπίσθιά σου – αν θες να τα κρύβει δηλαδή.

8. Κομμένα Jeans

 

Το να αφήσεις να φαίνεται μόνο ένα μικρό σημείο του αστραγάλου, κολακεύει πολύ τη σιλουέτα σου. Οπότε καλά θα κάνεις να δείξεις λίγο δέρμα φορώντας loafers ξεκάλτσωτη (ή με εκείνα τα πολύ μικροσκοπικά – υπέροχα – καλτσάκια) και λίγο πιο ψηλό ρεβέρ.

9. Γκρι Jeans

 

Η μονοχρωμία είναι τόσο εύκολη, αλλά δείχνει ορισμένες φορές καλύτερα και από outfits τα οποία προσπαθούσες ώρα για να αποφασίσεις από ποια ρούχα θα αποτελούνται. Φρόντισε όμως τα αξεσουάρ και τα παπούτσια ώστε να μην παραγίνει βαρετή η εμφάνισή σου.

10. Boyfriend Jeans

 

Go big or go home. Την επόμενη φορά που θα βάλεις το boyfriend jean σου, δοκίμασε να κάνεις ένα ρεβέρ σε πλάτος παλάμης. Μην το φοβηθείς. Από κάτω ταιριάζουν από μπαλαρίνες (έως ότου καταφέρω να εισηγηθώ να καταργηθούν) και τακούνια μέχρι και sneakers.

11. Λευκά Jeans

 

Υπέροχα, αλλά ας τα συνδυάσουμε και με κάτι λίγο πιο ευφάνταστο από το λατρεμένο μαύρο! Δοκίμασε όλες τις ”σκοτωμένες” ή παλ αποχρώσεις του ροζ ίσως.

12. Jean on jean

 

Επέστρεψε δυναμικά και προκειμένου να μην το κάνεις λάθος (ή πολύ λάθος), μπορείς να βάλεις ένα τζιν πουκάμισο πάνω από ένα ζιβάγκο και να το χρησιμοποιήσεις σαν ζακέτα πάνω από το τζιν παντελόνι σου. Σε καμια περίπτωση πάντως κλειστό. Δε θες να θυμίζεις Justin-Britney. Όχι όχι όχι.

 

Πηγή: purewow.com