ΜΟΔΑ

5 ιδιοφυή κόλπα για να δείχνεις ψηλότερη στις φωτογραφίες

Το να μαθαίνεις τρόπους να είσαι πιο φωτογενής δεν είναι ποτέ κακή ιδέα. Από το να γέρνεις ελαφρά για να πετύχεις τον τέλειο φωτισμό για selfie (ένα κόλπο στο οποίο ορκίζεται η Kendall Jenner), έχει να κάνει με τα μικρά πραγματάκια που είναι σημαντικά όταν θέλεις να δείξεις ο καλύτερός σου εαυτός σε μία φωτογραφία. Αυτή τη φορά, όμως, θα επικεντρωθούμε όχι στις selfies αλλά στο πώς να δείχνεις ψηλότερη σε φωτογραφίες που σε τραβούν άλλοι.

Είτε είσαι μικροσκοπική και ψάχνεις να βρεις τρόπους να ποζάρεις καλύτερα ή απλά θέλεις να ξέρεις πώς να ξεγελάς τον φακό, εμείς έχουμε όλες τις απαντήσεις που χρειάζεσαι όσον αφορά το παιχνίδι με την κάμερα.

Πάρε τη σωστή πόζα

 

Στάσου μπροστά από την κάμερα και γύρνα τους ώμους σου σε γωνία 45 μοιρών. Τοποθέτησε το χέρι στη μέση σου, σπρώξε τους γοφούς σου ελαφρώς προς τα πίσω και το πάνω μέρος του σώματός σου προς τα μπροστά. Μπορεί να νιώθεις περίεργα αλλά αυτή η πόζα θα σου δώσει ύψος.

Σωστή στάση σώματος

 

Πάντα να κρατάς τους ώμους προς τα πίσω και το πηγούνι σου ελαφρώς προς τα πάνω. Πάρε βαθιά ανάσα και σήκωσε τους ώμους προς τα πίσω έτσι ώστε η στάση σου να είναι ίσια αλλά χαλαρή.

Ίσιωσε το κάδρο σου

 

Αν είσαι εσύ αυτή που τραβάει την φωτογραφία, μην έχεις την κάμερο πολύ ψηλά ούτε πολύ χαμηλά, τράβηξε την φωτογραφία λίγο πιο πάνω από το ύψος των ματιών. Κάνε μερικά μικρά βήματα προς τα πίσω και προσπάθησε να έχει τέτοια γωνία το κάδρο έτσι ώστε αυτός που φωτογραφίζεις να έχει σωστές αναλογίες και να ‘γεμίζει’ το κάδρο.

Κάνε ένα βήμα μπροστά

 

Αν ο σύντροφός σου είναι πιο ψηλός από εσένα, ζήτησέ του να κάνει δύο-τρία βήματα πιο πίσω έτσι ώστε να μην υπάρχει διαφορά ύψους. Αν η φωτογρφία είναι τραβηγμένη από συγκεκριμένη γωνία, αν εσύ βρίσκεσαι πιο μπροστά, θα φαίνεσαι ψηλότερη.