ΜΟΔΑ

5 πράγματα που κάνουν τις γυναίκες επιστημονικά πιο ελκυστικές

Είτε επειδή θέλεις να κάνεις το παιχνίδι σου πιο δυνατό στο κομμάτι των ραντεβού είτε επειδή σε εξιτάρουν οι έρευνες περί στυλ σε σχέση με τα δύο φύλα, αυτό το θέμα είναι για 'σένα.

Βγάζοντας τα προσωπικά χαρακτηριστικά από την εξίσωση (για πολύ λίγο), ψάξαμε να βρούμε επιστημονικές εξηγήσεις πίσω από συγκεκριμένα ρούχα και αξεσουάρ και το λόγο που οι άνδρες τα βρίσκουν ελκυστικά σε μία γυναίκα. Από το πολύ παλιό τρικ του να φοράς κόκκινα μέχρι του να δείχνεις ένα κομμάτι σώματος που δεν θα περίμενε κανείς, διάβασε παρακάτω τι χρειάζεται για να τον κάνεις να γυρίσει δύο φορές το κεφάλι (με βάση την επιστήμη αυτό).

Τα τακούνια

Σύμφωνα με μία έρευνα που δημοσιεύθηκε στο Archives of Sexual Behaviour, τα ψηλά τακούνια αυξάνουν την ελκυστικότητα μιας γυναίκας. Η έρευνα επίσης έδειξε πως οι γυναίκες που φοράνε τακούνια έχουν μεγαλύτερη πιθανότητα να τις πλησιάσουν. Λίγο αναμενόμενο.

Τα κόκκινα ρούχα

Επίσης λίγο αναμενόμενο, αλλά σε περίπτωση που η μνήμη σου σε απατά, αυτή είναι η έρευνα από το The Journal of Personality and Social Psychology που αποδεικνύει ότι το κόκκινο χρώμα ενισχύει την έλξη του ανδρικού φύλου στο γυναικείο. Μήπως να ξαναφορούσες αυτό το κόκκινο φόρεμα που κάθεται στο τέρμα της ντουλάπας;

Τα μαύρα φορέματα

Εντάξει, αυτό ίσως να μην έχει επιστημονική εξήγηση αλλά η Elizabeth Hawes, μιλώντας για το τι ελκύει τους άντρες, έχει πεi: “5 στους 5 άνδρες θα γυρίσουν δύο φορές το κεφάλι να κοιτάξουν οποιαδήποτε γυναίκα με μαύρο φόρεμα.” Εύκολο.

Οι στράπλες μπλούζες και φορέματα

Αν πίστευες πως τα μακριά και λεπτά πόδια ήταν το κομμάτι του σώματος που οι άνδρες βρίσκουν πιο ελκυστικό, ξανασκέψου. Έρευνα από το University of New South Wales δείχνει ότι στη πραγματικότητα οι άνδρες βρίσκουν πιο ελκυστικά τα χέρια μιας γυναίκας. Αυτό το 5λεπτο βίντεο μπορεί να σε βοηθήσει σ’ αυτό το κομμάτι.

Τα φορέματα που αγκαλιάζουν το σώμα

Δείξε τις καμπύλες σου με ένα φόρεμα σε στιλ bodycon, γιατί σύμφωνα με ερευνητές στη Νέα Ζηλανδία, οι άνδρες προτιμούν την λεγόμενη σιλουέτα ‘κλεψύδρα’ δηλαδή στενότερη μέση και μεγαλύτερους γοφούς. Αν την έχεις ανάδειξέ τη κι αν όχι δες αυτό το styling tip από τον αγαπημένο σχεδιαστή της οικογένειας Kardashian για να την αποκτήσεις εύκολα και γρήγορα.