ΜΟΔΑ

5 συνδυασμοί που κολακεύουν κάθε σωματότυπο

Το ντύνεσαι ανάλογα με τον σωματότυπό σου είναι πολύ σημαντικό, αλλά όχι πάντα εύκολο. Για τις μέρες, λοιπόν, που δεν έχεις τον χρόνο να αποφασίσεις αν το σώμα σου έχει το σχήμα 'αχλαδιού' ή 'μήλου', αλλά χρειάζεσαι στιλ, μπορείς να βασιστείς σε αυτούς τους στιλιστικούς συνδυασμούς που κολακεύουν όλα τα σώματα. Αλήθεια.

1. Μακρύ γιλέκο + φούστα με πιέτες + μπλούζα

 

Τι κάνει αυτόν τον συνδυασμό τόσο ελκυστικό; Το γεγονός πως είναι ένα από τα καλύτερα σύνολα για να δημιουργήσεις την ψευδαίσθηση της σιλουέτας ‘κλεψύδρας’ -κρύβοντας τις οποιεσδήποτε ανασφάλειες. Η μπλούζα από μέσα και η midi φούστα δίνουν έμφαση στο λεπτότερο κομμάτι της μέσης σου, ενώ το γιλέκο πέφτει πάνω στους μηρούς και τους γλουτούς σου δημιουργώντας ένα στρογγυλόμακρο αποτέλεσμα. Συνδύασέ το με nude γόβες ή πλατφόρμες για καλύτερο αποτέλεσμα.

2. Τζιν καμπάνα + πλατφόρμες + πουκάμισο

 

Θέλεις να δείχνεις ψηλότερη στη στιγμή; Χρειάζεσαι απλά ένα τζιν σε στιλ καμπάνα. όχι μόνο θα κάνει τους γοφούς και τους μηρούς σου να δείχνουν λεπτότεροι, αλλά θα φαίνεται σαν τα πόδια σου να είναι απίστευτα μακριά. Συνδύασέ τα με εσπαντρίγιες-πλατφόρμες για σίγουρα αποτελέσματα που λεπταίνουν αλλά και άνεση στο περπάτημα.

3. Φόρεμα με μεγάλη φούστα + ζώνη

 

Σχεδόν τα πάντα δείχνουν υπέροχα με μία ζώνη στη μέση -ειδικά αν ένα φόρεμα είναι στενό στον κορμό και ανοίγει προς τους γοφούς. Το V στιλ είναι τέλειο για όλα τα είδη μπούστου, αφού προσφέρει κάλυψη δίνοντας συγχρόνως έμφαση στα κόκαλα του λαιμού. Όσο για τη ζώνη, βρες μία σε ουδέτερο χρώμα και δοκίμασέ τη με διάφορα φορέματα που έχεις ήδη στη ντουλάπα σου. Σου εγγυόμαστε πως θα αλλάξει τη ζωή σου.

4. Αέρινο φόρεμα + κοντό τζάκετ

 

Τα αέρινα, maxi φορέματα είναι πιθανόν τα πιο άνετα κομμάτια που θα φορέσεις ποτέ. Αλλά, στην πραγματικότητα, δεν δουλεύουν και τόσο καλά για τη φιγούρα σου. Για να την κάνεις λίγο πιο κολακευτική, συνδύασέ τα με ένα κοντό τζάκετ. Αυτό το κομμάτι θα δώσει έμφαση στη μέση και θα δημιουργήσει ένα σχήμα που δεν θα μοιάζει σαν να πνίγεσαι στο ύφασμα.

5. Μαύρο, cropped παντελόνι + σακάκι με ζώνη

 

Ένα cropped παντελόνι δίνει έμφαση στον αστράγαλο που είναι πάντα κολακευτικό (είναι το λεπτότερο κομμάτι του ποδιού σου). Επίσης, το μαύρο αδυνατίζει φοβερά. Συνδύασέ το με ένα σακάκι με ζώνη, για ένα look που είναι κατάλληλο και για το γραφείο και για έξοδο.