ΜΟΔΑ

6 ρούχα που θα πάρεις στις διακοπές σου και μπορείς να φοράς παντού

Το να πρέπει να αποφασίσεις μεταξύ παπουτσιών, 5 διαφορετικά τζιν σορτσάκια και αυτά τα καλοκαιρινά φορέματα που αγόρασες στις εκπτώσεις, είναι δύσκολη δουλειά.

Αλλά στην πραγματικότητα, δεν χρειάζεται να τα πακετάρεις όλα αυτά. Και αυτό γιατί δεν πρόκειται να φορέσεις τον τόνο ρούχα που έχεις πάρει μαζί σου. Θα φορέσεις όμως αυτά τα 6 κομμάτια που είναι αρκετά ευέλικτα ανεξάρτητα από την ώρα, τη μέρα ή την περίσταση.

1. Κοντομάνικο φόρεμα

 

Ένα φόρεμα τέτοιου στιλ είναι η πιο εύκολη επιλογή της ντουλάπας σου. Μπορεί να φορεθεί μόνο του, πάνω από cropped τζιν ή κολάν. Μπορείς να το φοράς κάθε σαββατοκύριακο αυτό το καλοκαίρι και μέχρι το φθινόπωρο.

2. Τζιν φούστα

 

Τα κοντά, τζιν σορτσάκια είναι όμορφα αλλά δεν ταιριάζουν σε όλους. Οι τζιν φούστες απ’ την άλλη, είναι διαχρονικές. Μπορείς να τις φορέσεις στην έξοδο με πλατφόρμες ή με αθλητικά για την πρωϊνή σου βόλτα. Μπορείς να παίξεις και με το μήκος -από mini σε maxi, όλα είναι στη μόδα.

3. Culotte

 

Αέρινες και πιο προσεγμένες σε σχέση με το τζιν, οι culottes είναι must-have. Διάλεξε μία που σταματάει πριν τον αστράγαλο και είναι σε στιλ καμπάνα. Έτσι μπορείς να τη φοράς με σανδάλια ή ψηλά τακούνια και να μην σταματούν σε μη κολεκευτικό σημείο.

4. Ψάθινη τσάντα παραλίας

 

Όχι μόνο για τις μέρες στην παραλία, αυτή η τσάντα μπορεί να μετατραπεί και στην καθημερινή σου. Μέχρι που μπορεί να θες να την κρατάς και όταν βρίσκεσαι εκτός διακοπών.

5. Σανδάλια με κορδόνια

 

Παράτα τις σαγιονάρες σου. Τα σανδάλια με κορδόνια είναι ισάξια άνετα για οποιαδήποτε περίσταση. Άσε που δείχνουν σαν να έκανες και λίγη παραπάνω προσπάθεια με το look σου.

6. Ολόσωμο μαγιό

 

Είμαστε παραπάνω από ενθουσιασμένες που αυτά τα μαγιό έχουν ξαναγυρίσει τη μόδα, αλλά κυρίως με το γεγονός πως έχουν τη δυνατότητα να φορεθούν και ως κορμάκια με culotte ή τζιν φούστα.