ΜΟΔΑ

7 fashion bloggers σου δείχνουν πώς να ξεχωρίσεις αυτό το καλοκαίρι

Οι ιδέες για καλοκαιρινό ντύσιμο έρχονται καθημερινά από τις καλύτερες fashion bloggers που έχουν υποδεχτεί τη σεζόν με ανοιχτές αγκάλες. Ρούχα σε έντονα χρώματα, ζωηρά prints και γυμνά πόδια στο προσκήνιο, σου δίνουν άπειρη έμπνευση και στιλ για να σε συνοδεύσουν από τις κατευθυντήριες γραμμές του σχετικά ασφαλούς ανοιξιάτικου ντυσίματος στην περιπετειώδη περιοχή της υψηλής θερμοκρασίας.

Έχουμε προσέξει μερικά κοινά στοιχεία ανάμεσα σε αυτές τις εξπέρ του είδους. Οι τάσεις που βλέπουμε ξανά και ξανά είναι κομμάτια όπως λευκά αθλητικά παπούτσια -που απλά αντικαθιστούν τα μαύρα μποτάκια που φορούσαμε όλο τον χειμώνα. Ή το γεγονός πως κανείς δεν θα μπορούσε να περάσει ολόκληρο το καλοκαίρι χωρίς ένα ή δύο μπλε πουκάμισα -και αν έχουν ανοιχτούς ώμους, ακόμα καλύτερα. Μετά είναι οι έντονες ρίγες που δείχνουν πολύ πιο ωραίες από κάτι floral για παράδειγμα.

Αν και μερικές φορές, πέραν απ’ όλα αυτά τα στιλιστικά κόλπα και συνδυασμούς, η πιο απλή ιδέα μπορεί να είναι και η πιο σωστή: ένα απλό, λευκό φόρεμα σε συνδυασμό με τιρκουάζ σανδάλια για παράδειγμα. Ένας συνδυασμός που δεν θα σου πάρει πάνω από 15 λεπτά το πρωί.

Δες παρακάτω τα αγαπημένα μας καλοκαιρινά looks από τις εξπέρ της μόδας.