ΜΟΔΑ

7 τσάντες που είναι στη μόδα αυτή τη χρονιά

Οι μέρες που η άνεση της κλασσικής μαύρης, δερμάτινης τσάντας, που σχεδόν έχει λιώσει στα χέρια σου, έρχονται στο τέλος τους. Αν υπήρξε ποτέ πραγματικά το μότο ‘less is more’, η μόδα οι πασαρέλες από τη Νέα Υόρκη μέχρι το Παρίσι ήρθαν αυτή τη σεζόν για το εξαλείψουν από το λεξιλόγιο κάθε επιτήδειας fashionista. 3-d πλεκτές λεπτομέρειες, βελούδο, oversized με έντονα χρώματα, τσάντες-αντίκες και statement κομμάτια που δεν θα αργήσουν να βρεθούν στη ντουλάπα σου όσο κι αν η θέα τους σε κάνει να σφίγγεις την αγαπημένη σου tote bag όλο και πιό πολύ.

OVER-sized

 

Καλά νέα για εκείνες που συνηθίζουν να μεταφέρουν ολόκληρο το σπίτι τους σε καθημερινή βάση, μιάς που η Balenciaga προσφέρει άπλετο χώρο και σε συνδυασμό με έντονα χρώματα και ρίγες. Πόσο καλύτερο γίνεται?

Πλεκτά

 

Διάλεξε ένα απλό total black outfit και άφησε την τσάντα σου να κλέψει τη παράσταση. Συγκεκριμένα άφησε μία σαν αυτή του Christopher Kane με 3-d πλεκτά λουλούδια, λεπτομέρειες σε έντονα χρώματα και μεγάλο δερμάτινο λουρί.

Βελούδο

 

Απ’ τα μεγαλύτερα trends για το 2016, το βελούδο έχει την τιμιτική του και στις τσάντες. Ιδιαίτερα σε αποχρώσεις του βαθύ κόκκινου και ζαφειρένιου πράσινου, τα Opening Ceremony δίνουν το καλύτερο παράδειγμα.

Double-trouble

 

Γιατί να κρατάς μία όταν μπορείς να κρατάς δύο? Μεσαίο μέγεθος και αστραφτερές λεπτομέρειες συνδυασμένη με vintage δέρμα σε μέγεθος πορτοφολιού -μία για όλα τα απαραίτητα και μία για ο,τιδήποτε άλλο. Έτσι προτείνει ο οίκος Dior τουλάχιστον.

Μόνο τα απαραίτητα

 

Εκτός από αυτές που παίρνουν μαζί όλο τους το βιός, υπάρχουν και εκείνες που υποφέρουν και στην ιδέα του να πάρουν τσάντα μαζί τους στην οποιαδήποτε έξοδο. Εδώ έρχεται η φετινή σεζόν του Kenzo που προσφέρει το μικρότερο δυνατό μέγεθος για τα πάααρα πολύ απαραίτητα.

It’s a match

 

Πόσο πιό εύκολη θα ήταν η επιλογή ρούχων και αξεσουάρ αν απλά η τσάντα σου ήταν ακριβώς ίδια με το φόρεμά σου? Εδώ έρχεται η Miu Miu για να σας λύσει τα χέρια.

Τσάντα καρπού

 

Αν θυμάστε αυτές τις μικροσκοπικές τσάντες που κρατούσαν όλοι στα 90s ε, λοιπόν επέστρεψαν. Τις είδαμε στη πασαρέλα του Alexander Wang για την Άνοιξη 2016, αρκετά πιό edgy και με χοντρές αλυσίδες σε βαθύ κόκκινο και μαύρο.