ΜΟΔΑ

8 πράγματα που θέλουμε (εδώ και τώρα) από τη νέα συλλογή των Accessorize

Είναι τόσα πολλά που δεν μπορείς να τα ξεχωρίσεις. Τσάντες, σκουφάκια, καπέλα, εσώρουχα, κάπες, κολιέ, βραχιόλια, στολίδια για το δέντρο και πολλά άλλα. Εμείς βρήκαμε μερικά, αν θες περισσότερα να πας την βόλτα σου σε ένα κατάστημα των Accessorize ή να επισκεφτείς την ιστοσελίδα τους. Ή και τα δύο.

Τσάντες

1. Backpack Τσάντα

 

2. Τσάντα με κρόσσια

 

Δημιουργήστε τα outfits για τα πάρτυ των γιορτών με τις ωραιότερες novelty bags, επιλέγοντας ανάμεσα στον πύραυλο με glitter, το μεταλλιζέ ρομποτάκι, το retro κουτί από σοκολατούχο γάλα ή το WOW βαλιτσάκι. Προσθέστε επιπλέον λάμψη στην εμφάνισή σας με τα στολισμένα clutches ή κρατήστε ένα διαχρονικό χρυσό pouch.

Αξεσουάρ

3. Κολιέ με κρόσσια

 

4. Κολιέ με λουλούδια

 

Η γιορτινή συλλογή Accessorize παρουσιάζει κοσμήματα για κάθε στυλ και περίσταση. Τα κολιέ ποικίλουν από μεγάλα torqs και chokers με κρόσσια, σε κρεμαστά από χαλαζία και statement collars. Eντυπωσιακά ear cuffs, λαμπερά σκουλαρίκια chandelier και μεγάλοι κρίκοι κερδίζουν τα βλέμματα, ενώ η λάμψη ενισχύεται με σκαλιστές καρφίτσες και cocktail δαχτυλίδια.

Finishing Touches

Τα outfits για τα πάρτι ολοκληρώνονται με τα κατάλληλα αξεσουάρ για τις πιο όμορφες εμφανίσεις των γιορτών. Επιλέξτε μεταλλικές ζώνες, έντονα διακοσμημένες σκαλιστές στέκες για τα μαλλιά, παιχνιδιάρικα κορσάζ και hair bandos και ξεχωριστά flat παπούτσια.

Winter Warmers

5. Καπέλο

 

6. Πόντσο

 

H wishlist των γιορτών περιέχει τα κομψά καπέλα fedora και το διαχρονικό αξεσουάρ της χειμερινής γκαρνταρόμπας, το pom pom σκουφάκι.

Gifting

Δωρίστε στις μικρές fashionistas μικρές εκπλήξεις από τη σειρά Accessorize Angels, όπως πλεκτά στολισμένα με πιγκουινάκια ή αρκουδάκια, παιχνιδιάρικα κοσμήματα και λιλιπούτεια πορτοφολάκια.

Μια ακόμα ιδέα δώρων είναι τα χαρακτηριστικά παντοφλάκια-μπότες, αλλά και τα εσώρουχα και τα σετ με πυτζάμες.

Seasonal Dress Up

7. Χριστουγεννιάτικο καπέλο

Προσθέστε μια έξτρα πινελιά στυλ στις γιορτινές σας εξόδους, με τα ιδιαίτερα εποχιακά αξεσουάρ Accessorize, όπως στολισμένες μάσκες, καπέλα σε σχήμα γαλοπούλας και χριστουγεννιάτικα γυαλιά για τα θεματικά πάρτυ.

Christmas Decorations

8. Χριστουγεννιάτικο στολίδι

Οι γιορτές δεν θα ήταν οι ίδιες αν δεν υπήρχαν τα υπέροχα στολίδια για δημιουργικές συνθέσεις στο σπίτι ή το γραφείο. Η συλλογή από χριστουγεννιάτικα στολίδια Accessorize εμπλουτίζεται με νέα πλεκτά και ξύλινα σχέδια και μοναδικούς χαρακτήρες, όπως το Mr Fox, την Katy Koala, τις αιθέριες πριγκίπισσες και τα χαρακτηριστικά Λονδρέζικα λεωφορεία.

Ακόμη να τρέξεις;