ΜΟΔΑ

Αυτά είναι τα 4 ζευγάρια παπούτσια που χρειάζεσαι

Όσες λίστες για πακετάρισμα και να φτιάξεις, πάντα θα ξεστομίζεις τη φράση "ποτέ δεν ξέρω τι να βάλω στη βαλίτσα..". Και συνεπώς θα στριμώξεις τόσα πολλά ρούχα που μπορούν να σε κρατήσουν από τώρα και μέχρι τους επόμενους 3 μήνες, πόσω μάλλον ένα Σαββατοκύριακο. Πάντα στο όνομα της μόδας.

Εμείς θα στο πούμε στα ίσα: Χρειάζεσαι μόνο 4 ζευγάρια παπούτσια για οποιουδήποτε είδους διακοπές. Αμέ, οποιουδήποτε είδους. Θα στα εξηγήσουμε όλα παρακάτω.

1. Άνετα αθλητικά

Αυτό θα πρέπει να είναι το πρώτο αντικείμενο στη λίστα σου. Διάλεγε ένα ζευγάρι που να είναι ουδέτερο σε χρώμα και χαμηλών τόνων έτσι ώστε να είναι ιδανικά για μία επίσκεψη στο μουσείο αλλά και σε έξοδο για ποτό. Και εμπιστεύσου μας, μπορούν να είναι ιδανικός συνδυασμός με midi φούστες και κοφτά τζιν. (Έξτρα bonus: αυτά μπορούν να είναι και τα παπούτσια που θα φορέσεις και όσο ταξιδεύεις.)

2. Μυτερά flat

Άσε το στρογγυλό στιλ και διάλεξε ένα ζευγάρι flat παπούτσια που μπορούν να φορεθούν με casual και βραδινό look. Τα μυτερά flat είναι φοβερά κολακευτικά και εξαιρετικά εύκολα να περπατηθούν σε πεζόδρομο ή δύσκολο έδαφος σε αντίθεση με τα τακούνια. Για όταν τα αθλητικά είναι πολύ casual για εκεί που θα πας, αυτή είναι η αμέσως εύκολη επιλογή.

3. Επίσημα τακούνια

Αν ένας γάμος, μία επαγγελματική συνάντηση ή επίσημο δείπνο είναι στο πρόγραμμά σου, πέτα στη βαλίτσα ένα ζευγάρι γόβες. Δεν χρειάζεται να είναι απαραίτητα κλειστές. Αναλόγως με το που θα βρίσκεσαι, μικρό άνοιγμα μπροστά ή σε στιλ σανδάλι, μπορούν να είναι καλές επιλογές -εξαρτάται από το προσωπικό σου στιλ. Λόγια σοφίας: βάλε τα τακούνια μέσα σε μία υφασμάτινη τσάντα για να μην διακινδυνεύσεις να γδαρθούν ή ακόμα χειρότερα, να καταστρέψουν το μεταξένιο σου φόρεμα.

4. Ο άσσος στο μανίκι

Σκέψου αυτό σαν το διασκεδαστικό ζευγάρι παπούτσια, το οποίο εξαρτάται από τον προορισμό και τα πλάνα ταξιδιού σου. Παραδείγματα από ‘άσσους στο μανίκι’: μποτάκια μέχρι τον αστράγαλο, μπότες χιονιού, σαγιονάρες, κλπ. Τα υπόλοιπα 3 ζευγάρια παραπάνω θα καλύψουν κάθε άλλη ανάγκη.