ΜΟΔΑ

Αυτά τα εσώρουχα κάνουν κάθε γυναίκα να νιώθει sexy

Ένα σετ σέξι εσώρουχα μπορούν να φτιάξουν την ψυχολογία μιας γυναίκας χωρίς απαραίτητα να τα δει κάποιος άντρας και να την αποθεώσει όταν τα φοράει.

Θυμήσου πόσες φορές ένιωθες φοβερό θηλυκό, απλά και μόνο επειδή φορούσες τα καινούρια, δαντελένια σου εσώρουχα. Εκείνα που έδειχναν ταυτόχρονα σέξι, αλλά και κοριτσίστικα.

Αυτή ακριβώς είναι και η φιλοσοφία πίσω από το brand “Lonely” και τη σειρά εσωρούχων του. Αυτό που τα κάνει όμως τόσο διαφορετικά από τα υπόλοιπα, είναι ότι η όλη καμπάνια προώθησής τους στηρίζεται σε ένα journal που ανανεώνεται συχνά και περιέχει φωτογραφίες γυναικών να φορούν τα εν λόγω εσώρουχα στο σπίτι τους. Φυσικά δεν είναι όποια κι όποια κορίτσια, αλλά γυναίκες που θα σε εμπνεύσουν με την προσωπικότητα, τον τρόπο ζωής και τις καριέρες τους.

Στις τελευταίες φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στη σελίδα, βλέπουμε δύο πιο γνώριμα – για τα ελληνικά εδάφη – κορίτσια. H Lena Dunham, με τη φίλη και συνάδελφό της Jemima Kirke, ή αλλιώς η Hannah και η Jessa από το λατρεμένο Girls, οι οποίες ποζάρουν φορώντας τα εσώρουχα του brand και δίχως ίχνος photoshop, καλούν τις γυναίκες να αγαπήσουν τα κορμιά τους.