ΜΟΔΑ

Αυτά τα γυαλιά ηλίου θα είναι ο καλύτερος καλοκαιρινός σου φίλος

Τι σκέφτεσαι όταν σκέφτεσαι κρουαζιέρες σε νησιά την δεκαετία του '50; Εμείς πάντως σκεφτόμαστε ταξιδιωτικό στιλ, μαντήλια στα μαλλιά και κομψά γυαλιά ηλίου. Κάνε την εικόνα.

Την ίδια εικόνα είχαν και στα Tommy Hilfiger όταν δημιούργησαν τη συλλογή γυαλιών και την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2016. Ο Tommy Hilfiger (που ανήκει στην PVH Corp.) παρουσίασε πρόσφατα την καινούρια συλλογή με γυαλιά ηλίου αλλά και οράσεως, κατασκευσμένα από τη Safilo Group S.p.A. και απευθύνεται σε άντρες και γυναίκες.

Φωτεινά χρώματα και εκλεκτικές λεπτομέρειες συνδυάζουν λειτουργικότητα, άνεση, ευελιξία και φυσικά στιλ. Η συλλογή είναι διαθέσιμη από τον Ιανουάριο του 2016 και η βασική έμπνευση είναι το ταξίδι με στιλ, όπως γινόταν την δεκαετία του ’50.

Vintage στιλ με σύγχρονη προσέγγιση

Μοντέρνα αλλά και λειτουργικά, τα γυαλιά ηλίου και οράσεως σε σχήμα πεταλούδα είναι εμπνευσμένα από λαμπερό τουριστικό θέρετρο της Αβάνα και διαθέτουν κομψό, απολύτως επίπεδο σχεδιασμό και λεπτές μεταλλικές λεπτομέρειες. Το μοντέλο των γυαλιών ηλίου διατίθεται σε δύο εκδοχές, χωρίς σκελετό, ενώ η χρωματική του παλέτα περιλαμβάνει συνδυασμούς όπως ματ χρυσό με καφέ φακούς, ασημί/γαλακτερό λευκό με σκούρους γκρι φακούς, χάλκινο/χρυσό με μπλε φακούς, δαμασκηνί/ασημί με μπορντό φακούς και μπλε/χρυσό με γκρι φακούς. Τα γυαλιά οράσεως διατίθενται σε μαύρο/ασημί, ταρταρούγα/χρυσό, δαμασκηνί/ασημί και πράσινο/χρυσό.

Δες μερικά παρακάτω.