ΜΟΔΑ

Αυτα τα οικολογικά ρούχα είναι η νέα μας εμμονή

"Η ανθρώπινη επέμβαση στο περιβάλλον έχει καταστροφικές συνέπειες, τις οποίες βιώνουμε όλο και περισσότερο, γι' αυτό και η ανάγκη να αποκτήσουμε οικολογική συνείδηση είναι πιο επιτακτική από ποτέ. Αυτή η πραγματικότητα, καθώς και η πεποίθησή μας οτι η μόδα δε μπορεί να μένει απλός θεατής στα νέα δεδομένα, μας οδήγησε στη δημιουργία ενός νέου, οικολογικά ευαίσθητου brand". Αυτή είναι η φιλοσοφία πίσω από τα VATHOS Apparel, το οποίο είναι ένα νέο ελληνικό brand που παρουσιάζει την πρώτη του συλλογή για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2016.

Άνετα ρούχα, σε μίνιμαλ γραμμές και σύγχρονο χαρακτήρα αποτελούν την πρώτη συλλογή των VATHOS Apparel. Γήινα και ουδέτερα χρώματα είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της γυναικείας συλλογής -το μπλε και το χακί συναντούν το λευκό και το μαύρο- ενώ όλα είναι κατασκευασμένα από 100% οργανικά υλικά. Προσαρμοσμένα πλήρως στις ανάγκες και την καθημερινότητα της γυναίκας του σήμερα, η απλότητα της συλλογής αυτής αποπνέει διαχρονική κομψότητα.

Τα VATHOS Apparel χρησιμοποιούν αποκλειστικά οργανικά υλικά και έχουν υιοθετήσει πρακτικές που εξασφαλίζουν την ελάχιστη ή την πλήρη απουσία επέμβασης στο φυσικό περιβάλλον. Παράλληλα, φροντίζουν να συνεισφέρουν στο ηθικό εμπόριο και να ενισχύουν τις τοπικές κοινωνίες και οικονομίες.

Δες παρακάτω κομμάτια της συλλογής.

 

 

Τα VATHOS Apparel Άνοιξη/Καλοκαίρι 2016 μπορείς να τα βρεις σε επιλεγμένα καταστήματα στην Ελλάδα, καθώς και στο VATHOS Apparel e-shop.