ΜΟΔΑ

Αυτό είναι το νέο χρώμα παπουτσιού που πρέπει να φοράς

Υπάρχει μία απόχρωση στα παπούτσια που βλέπουμε στις στιλάτες γυναίκες τόσο συχνά όσο βλέπουμε τα κλασσικά ουδέτερα χρώματα, και είναι η αντίθεση είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή όταν συνδυάζεται με καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα.

Είναι τόσα τα brands που έχουν λανσάρει παπούτσια σε αυτή την απόχρωση αυτή τη σεζόν, που είναι δύσκολο να διαλέξουμε. Τίποτα ιδέες; Αν σκέφτηκες απαλό ροζ, σκέφτηκες σωστά! Η ανοιχτή αυτή απόχρωση δίνει μία θηλυκή αίσθηση μέχρι και σε παπούτσια που είναι εμπνευσμένα από το ανδρόγυνο στιλ και είναι λίγο πιο απρόσμενη από το nude ή το κάμελ, για παράδειγμα.

Αν έχεις μπερδευτεί σκεπτόμενη το πώς θα φορέσεις αυτά τα παπούτσια χωρίς να μοιάζεις με παιδική κούκλα, εμείς βρήκαμε τις πιο στιλάτες γυναίκες που θα σου δείξουν πώς να τα υποστηρίξεις και στην πραγματικότητα είναι πιο εύκολο απ΄όσο νομίζεις. Ενώ κάποιοι διαλέγουν να τα φορούν σε ουδέτερες αποχρώσεις, σύντομα θα δεις πως άλλοι τόσοι διαλέγουν να τα φορέσουν με παρόμοιες αποχρώσεις του ροζ, έτσι ώστε να δημιουργήσουν ένα κομψό, μονόχρωμο look, ή με prints που έχουν μέσα το ροζ.

Δες και μόνη σου πόσο εύκολο είναι να φορέσεις παπούτσια σε απαλό ροζ, παρακάτω.