LADY GAGA

18 θεές και η Lady Gaga άνθρωπος

Τα εξώφυλλα των περιοδικών που αναμένεται να κυκλοφορήσουν τους επόμενους μήνες ανά τον κόσμο παρουσιάζουν τεράστιο ενδιαφέρον.

Ξεκινήσαμε με την Irina Shayk για την βραζιλιάνικη Vogue και μετά ενημερωθήκαμε για το τεύχος Σεπτεμβρίου του Harper’s Bazaar.

Όχι μία, ούτε, ούτε τρεις αλλά 19 γυναίκες ποζάρουν για τις σελίδες του σε styling Carine Roitfeld. Το project της πρώην διευθύντριας της γαλλικής Vogue φέρει γενικό τίτλο ”Icons”.

Νεαρά μοντέλα και γυναίκες μύθοι από τους χώρους του μόντελινγκ και της υποκριτικής. Το στοιχείο που τις ενώνει είναι το δίχτυ. Ντυμένες εξολοκλήρου από διάσημους οίκους όπως Chanel, Hermes, Celine, Louis Vuitton, Prada και Gucci όλες φορούν ένα κομμάτι από δίχτυ.

 

Ο φωτογράφος Sebastian Faena είναι υπεύθυνος για αυτό το εξαιρετικό αποτέλεσμα. Μέχρι και η Lady Gaga, η οποία διανύει μία από τις χειρότερες στιλιστικά περιόδους, βγήκε ονειρεμένη. Με κλασικό ροζ σύνολο Chanel  και το γαλλικό bulldog της, Asia, ανα χείρας για την ολοκλήρωση της φινέτσας.

Στη φωτογράφιση πήραν μέρος οι: Laetitia Casta, Lara Stone, Lauren Hutton, Linda Evangelista, Monica Bellucci, Mariaclara Boscono, Penelope Cruz, Stacy Martin, Stephanie Seymour, Brooke Shields, Carolyn Murphy, Cindy Crawford, Eva Herzigova, Claudia Schiffer, Gigi Hadid, Iman, Isabeli Fontana και Joan Smalls.

Η Monica Bellucci μας γοήτευσε, η Joan Smalls μας τάραξε, η Stephanie Seymour παρέδωσε μαθήματα, η Laetitia Casta μας αποτελείωσε και η Lauren Hutton μας απέδειξε γιατί βρίσκεται τόσα χρόνια στην κορυφή.

Θεές τις έκανε το Harper’s Bazaar

Harper’s Bazaar September issue