CARA DELEVINGNE

Η Cara Delevingne εγκαταλείπει το χώρο της μόδας

Όσο δυναμική και ανεξάρτητη κι αν δείχνει η 23χρονη Cara Delevingne, ούτε αυτή έχει ανοσία στην πίεση του να πρέπει να δείχνεις πάντα τέλεια επειδή το επιβάλλει η δουλειά σου.

Η όμορφη Βρετανίδα, που έχει σαρώσει τον χώρο της μόδας τα τελευταία χρόνια κι έχει περπατήσει για τους πιο διάσημους οίκους, εξομολογήθηκε σε μια συνέντευξή της στους λονδρέζικους Times, ότι αποφάσισε να κάνει μια παύση στην καριέρα της ως μοντέλο επειδή τα πράγματα είχαν γίνει πολύ άσχημα για την ίδια.

Πάλευα και προσπαθούσα καθημερινά για μήνες. Ήμουν συνεχώς στα όριά μου. Επηρρεάζει σίγουρα και την ψυχολογία σου επειδή αν μισείς τον εαυτό σου, το κορμί σου και την εμφάνισή σου, αυτό απλά χειροτερεύει με τον καιρό.

Το άγχος της έφτασε σε τέτοιο βαθμό ώστε της δημιούργησε ψωρίαση και οι make up artists έπρεπε να τις καλύψουν τα σημάδια με foundation. ”Δεν θα κάνω πια μόδα. Το μόντελινγκ με έκανε να αισθάνομαι πολύ ρηχή μετά από λίγο καιρό. Δε με βοηθούσε καθόλου να εξελιχθώ σαν άνθρωπος και σχεδόν ξέχασα πόσο χρονών είμαι. Ένιωθα τόσο γερασμένη”, είπε η Cara.

Επίσης έβρισκε πολύ ενοχλητικό το γεγονός ότι όταν ήταν πιο μικρή ένιωθε πως δεν μπορεί να αρνηθεί να ποζάρει γυμνή ή με πιο σεξουαλικό τρόπο ”Είμαι αρκετά φεμινίστρια και με αηδιάζει. Είναι απαίσιο.”

Καθώς λοιπόν κάνει τη μετάβασή της και περνά στον κόσμο της υποκριτικής, λέει πως γνωρίζει ότι πρέπει να παλέψει για γυναίκες σαν αυτήν. ”Είμαι πολύ καλή στο να υπερασπίζομαι τον εαυτό μου, αλλά και τους άλλους ανθρώπους. Αν γίνει μια αδικία θα το πω. Αν κάποιος ξεπεράσει τα όρια, θα φροντίσω να το μάθει και ο ίδιος, αλλά και όλοι οι άλλοι.”