ΜΟΔΑ

Δοκιμάσαμε πρωτοχρονιάτικα outfits για να μην χρειαστεί να ψάξεις εσύ

Δοκιμάσαμε πολλά ρούχα, περάσαμε από τους καθρέφτες τεσσάρων διαφορετικών μαγαζιών της Αθήνας και διαλέξαμε τα καλύτερα outfits για τον ερχομό του 2016. Φυσικά, τα δοκιμάσαμε όλα για μην χρειαστεί να το κάνετε εσείς.

Μetallic & shiny

 

Φόρεμα 59 € στα Simple Caractere

Metallic ύφασμα σε ανοιχτή απόχρωση και αέρινο fit. Ανοιχτή πλάτη μέχρι -αρκετά- χαμηλά άρα, ό,τι καλύτερο για το Πρωτοχρονιάτικο night out.

Φόρεμα  68 € στα Simple Caractere

Shine on! Ευκολόφορετο και αέρινο φόρεμα με glitter και ελαφρώς ανοιχτή πλάτη, συνδυάστε με μποτάκια ή ψηλές γόβες.

60s και κρόσσια

 

Φόρεμα 78 € στα 7th Thought

Μανίκια 3/4 και ίσια γραμμή, αυτό το λαμπερό mini dress είναι ό,τι πρέπει αν θέλετε να κρατήσετε τα πράγματα απλά αλλά με μια extra δόση λάμψης. Συνδυάστε με λεπτεπίλεπτα αξεσουάρ.

 

Στα 7th Thought

Γιατί ένα μαύρο pencil φόρεμα θα είναι πάντα μία σωστή επιλογή. Πόσο μάλλον όταν έχει λεπτά κρόσσια σε λαιμόκοψη και πλάτη.

Vintage love

 

Φόρεμα 55 € στο London Boutique

Midi φόρεμα με λεπτή δαντέλα και διακριτική ζώνη με λεπτομέρεια, γιορτινό και ρομαντικό. Συνδυάστε απαραίτητα με γόβες. Πρωτοχρονιά, άλλωστε.

 

Φόρεμα 98 € στο London Boutique

Κυπαρρισί πράσινη οργάντζα με suede pattern και διακριτική λεπτομέρεια στη μέση. Αέρινο, ρομαντικό, vintage και χριστουγεννιάτικο. Δεν χρειάζεται πολλά αξεσουάρ αφού είναι γιορτή από μόνο του.

Earth-y

 

Βελούδινο bodysuit 117 €, Φούστα 132 € στα Anthologia Humana

Σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσε να λείπει έστω και λίγο βελούδο από τούτο το άρθρο, πόσο μάλλον απ’ το βράδυ της Πρωτοχρονιάς. Συνδυασμένο με -σχεδόν πριγκιπική- φούστα από οργάντζα στην απόχρωση της ώχρας, δεν γίνεται να νιώσεις πιό γιορτινή.

 

Φόρεμα 219.95 € στα Anthologia Humana

Αέρινο midi φόρεμα σε απόχρωση marsala -τι καλύτερος τρόπος να αποχαιρετήσεις το 2015 με το χρώμα του 2015; Υπέροχο fit με λεπτομέρειες από χάντρες και παγιέτες για λίιιγο περισσότερη λάμψη, ενδείκνυται για πολύ χορό και φλερτ.