ΜΟΔΑ

Δοκιμάσαμε τα καλύτερα jeans της αγοράς για να μην χρειαστεί να το κάνεις εσύ

Το να βρεί κανείς το τέλειο jean, με το τέλειο fit και γραμμή είναι ίσως ένα από τα μεγαλύτερα βάσανα, κυρίως του γυναικείου πλυθησμού. Όσα κι αν δοκιμάσεις σε όλα πάντα κάτι θα λείπει. Γι' αυτό και 'μείς ψάξαμε και βρήκαμε τα καλύτερα jeans της αγοράς και τα δοκιμάσαμε για εσάς.

Skinny, high-waist

 

Pull&Bear, 17.99 €

Λεπτό ύφασμα, ψηλόμεσο, όχι παραπάνω από το κανονικό. Super skinny γραμμή, με κοψίματα στα γόνατα και εξαιρετικό fit. Σχετικά πιό κοντό στους αστραγάλους.

Mom

 

Pull&Bear, 25.99 €

Κλασσικά mom jeans, ούτε πολύ φαρδύ, ούτε πολύ στενό, ακριβώς στο σημείο που πρέπει. Ψηλόμεσο αρκετά, με παραδόξως καλό fit σε μέση και περιφέρεια.

The High-Waist

 

Ζara, 29.95 €

Αρκετά ψηλόμεσο -ίσως το πιό ψηλόμεσο που θα βρείτε αυτή τη στιγμή στην αγορά, ελαστικό ύφασμα με τέλειο fit και ιδιαίτερα άνετο. Σκούρο μπλέ με λεπτομέρειες στις ραφές.

Simple bootcut

 

H&M, 29.99 €

Κανονική μέση και extra ελαστικό ύφασμα. Πάρα πολύ άνετο σε στυλ ‘καμπάνα’, διακριτικού μεγέθους. Ιδανικό για καθημερινό.

Super flared

 

Attrativo, 79.90 €

Αρκετά χαμηλοκάβαλο, σε στυλ ‘καμπάνα’ με μία δόση παραπάνω. Εξαιρετικό ύφασμα, άνετο και σε σκούρο μπλε. Ιδανικό για καθημερινό αλλά και για εξόδους.