ΜΟΔΑ

Είναι δυνατόν να είναι αυτή η κόρη του Jude Law;

Συνεχίζοντας την κουβέντα με τα παιδιά των celebrities, που γίνονται επίσης celebrities και κάνουν πράγματα που κάνουν οι celebrities, η Iris Law δηλαδή η κόρη του Jude Law, βρίσκεται στο εξώφυλλο της Teen Vogue για το τεύχος Σεπτεμβρίου και είναι απλά υπέροχη.

Η Iris φωτογραφήθηκε για το τεύχος από την Quentin Jones που πρόσφατα είχε φωτογραφίσει και τη Selah Marley (κόρη της Lauryn Hill). Όσο για το θέμα της φωτογράφισης; Πιο μόδα από οτιδήποτε άλλο. Και μπορεί να είναι λίγο κλισέ να ακολουθείς την πορεία ζωής των παιδιών διασήμων, αλλά όντως η Iris Law δείχνει πλέον μια πραγματική γυναίκα. Στη συνέντευξη μέσα στο περιοδικό, η Iris μιλάει για τον διάσημο μπαμπά της, τη σχεδιάστρια μόδας μαμά της, Sadie Frost αλλά και τι είναι αυτό που της κεντρίζει το ενδιαφέρον στη βιομηχανία του modeling.

Πρόσφατα πρωταγωνίστησε στην καμπάνια της Mim Miu Resort 2017 και το ταλέντο της δεν σταματάει εκεί -η Law πειραματίζεται και με τη φωτογραφία και τη ζωγραφική, όπως εξηγεί και η ίδια. “Θα φωτογραφίσω κάποιον, συνήθως κάποιον φίλο και μετά θα βασίσω μια πολύπλοκη ελαιογραφία σε αυτή τη φωτογραφία,” είπε η Law. “Σκοπός μου είναι να δείξω το πόσο αληθινό είναι ένα άτομο και να δείξω την προσωπικότητά του -μου αρέσει να ζωγραφίζω μάτια και φλέβες κάτω απ’ το δέρμα.”

Δες παρακάτω κομμάτια από τη φωτογράφιση.