ΜΟΔΑ

Εσύ θα φορούσες τα εσώρουχα που σχεδιάστηκαν για να μην αρέσουν στους άντρες;

Η ουδετερότητα των φύλων είναι το trend των τελευταίων ετών και έχει επηρεάσει τη μόδα σε όλους της τους κλάδους. Ο μόνος που φαινόταν να έχει μείνει ανέγγιχτος, ήταν αυτός των εσωρούχων. Μέχρι τώρα.

Εκεί λοιπόν που κάθε εσώρουχο φτιάχνεται με στόχο να κάνει τη γυναίκα να νιώθει και να δείχνει σέξι στα αντρικά μάτια – δαντέλα, μαλακά υφάσματα, περίτεχνα κοψίματα, ενίσχυση στο στήθος και οτιδήποτε σε κάνει να είσαι πιο σεξουαλική, η Marie Yat δημιούργησε τη σειρά MARIEYAT, η οποία απέχει πολύ από ό,τι έχεις συνηθίσει.

Προσπαθώντας να συνδυάσει τη θηλυκότητα με την άνεση, αλλά και να αποφύγει τα στερεοτυπικά εσώρουχα που κάνουν τη γυναίκα να δείχνει είτε μοντέλο Victoria’s Secret, είτε σαν να φοράει μόνιμα εσώρουχο περιόδου. Τα μεγαλύτερα σλιπάκια συνήθως θυμίζουν αντρικά μποξεράκια και αυτό είναι που θέλησε να αλλάξει η Marie.

Δημιούργησε μια σειρά εσωρούχων που έχουν σαν στόχο πρωτίστως να σε κάνουν να νιώθεις άνετα και σε δεύτερη φάση – γιατί όχι; – να νιώθεις και σέξι. Στα δικά μου μάτια τουλάχιστον, αυτή η συλλογή είναι πολύ πιο σέξι από τα μαύρα, δαντελωτά εσώρουχα που βλέπεις παντού εκεί έξω.