ΜΟΔΑ

Εσύ θα το φορούσες αυτό την ημέρα του γάμου σου;

Ερώτηση: Θα φορούσες πιζάμες στο γάμο σου; Σαν πρώτη σκέψη, δεν είναι και η πιο ιδανική ιδέα για μία τέτοια μέρα. Άλλα άκου. Ξέρεις οτι οι πιζάμες σαν ρούχα είναι τεράστιο trend αυτή την εποχή και τώρα είναι και επίσημα νυφικό. Η εταιρεία Sleeper λάνσαρε πιζάμες οι οποίες είναι πολύ όμορφες για να φορεθούν στον ύπνο και μόνο.

Το brand έβγαλε πρόσφατα στην αγορά μία νυφική κολεξιόν που συμπεριλαμβάνε δύο φορέματα και ένα ζευγάρι πιζάμες, έτοιμα για να τα φορέσεις στα σκαλιά της εκκλησίας (ή του δημαρχείου, ή όπου θα ήθελες να παντρευτείς). Και αν είσαι μέλλουσα νύφη που το τελευταίο που θέλεις είναι ένα τεράστιο φουσκωτό νυφικό, αυτή είναι ενδεχομένως η καλύτερη λύση που ξέρουμε.

Φυσικά, η Kate Zubarieva και Asya Varetsa, που ίδρυσαν το brand, συμφωνούν. “Όταν ξεκινήσαμε να αναπτύσσουμε τη σειρά, φανταστήκαμε πώς θα ήταν η τέλεια γαμήλια τελετή. Και καταλάβαμε κατευθείαν -έχει να κάνει με το να είσαι ειλικρινής, καθαρός, απλός, να νιώθεις πως σε αγαπούν και να μην κάνεις τα πράγματα περίπλοκα. Και επι τη ευκαιρία, πόσο τέλειο και ειρωνικό με την καλή έννοια, είναι να παντρευτείς φορώντας μεταξένιες πιζάμες;”, δήλωσαν στο Refinery29.

Εσύ θα φορούσες λοιπόν πιζάμες την ημέρα του γάμου σου; Δες αυτές και πάρε ιδέες.