ΜΟΔΑ

Fashion alert: Βρήκαμε τα μαγιό που θα φέρουν το καλοκαίρι

Το καλοκαίρι πλησιάζει και η ανάγκη μας για άνετες και κομψές εμφανίσεις, ακόμα και στην παραλία, γίνεται ιδιαίτερα έντονη. Η γυναικεία και ανδρική συλλογή beachwear των Marks & Spencer όμως είναι εδώ και περιλαμβάνει τις πιο μοναδικές προτάσεις για μοντέρνα και πρωτότυπα καλοκαιρινά looks.

Στη γυναικεία συλλογή ξεχωρίζουν τα ολόσωμα μαγιό που αγκαλιάζουν τη σιλουέτα και αναδεικνύουν τη θηλυκότητα. Το αθλητικό στιλ αποτελεί την τάση-κλειδί και το συναντάμε τόσο στα ολόσωμα όσο και στα μπικίνι. Τα high neck tops έχουν την τιμιτική τους, καθώς και τα ευφάνταστα prints με retro και έθνικ αναφορές.

 

Πέρα από τα μαγιό, μπορείς να βρεις παντελόνες, φορέματα και καφτάνια σε αέρινη γραμμή και μοτίβα που θυμίζουν εξωτικούς προορισμούς. Ψάθινα καπέλα και τσάντες θα συμπληρώσουν το look σου.

Για τους άνδρες, το φετινό καλοκαίρι φέρει την υπογραφή του γνωστού Βρετανού μοντέλου David Gandy, ο οποίος έχει επιμεληθεί για ακόμη μία χρονιά την ανδρική σειρά ‘Autograph’ και προτείνει μαγιό σε στιλ βερμούδας με διακριτικά prints και λεπτομέρειες. Η εφαρμοστή γραμμή και τα κλασσικα χρώματα όπως μαύρο και βουργουνδί, αναδεικνύουν την κομψότητα της σειράς η οποία διατίθεται σε επιλεγμένα καταστήματα.