SHOPPING

Μακριά φορέματα για παραμυθένιες εμφανίσεις

Δεν είναι τυχαίο που στην αρχαία Ελλάδα οι γυναίκες φορούσαν μακριά αέρινα φορέματα. Ήταν οι πιο αιθέριες και θηλυκές υπάρξεις με μια φυσική φινέτσα που που ζηλεύουν ακόμα και σήμερα  όλοι οι μεγάλοι οίκοι μόδας.

Τα μακριά φορέματα είναι ένα ρούχο που το φοράμε πολύ το καλοκαίρι. Είναι άνετο αέρινο και θηλυκό ενώ μπορείς να το φορέσεις όλες τις ώρες τις ημέρας. Ότι στιλ και να έχεις το σίγουρο είναι ότι θα βρεις αυτό που σου ταιριάζει, από ροκ, boho, μέχρι χαλαρό beachwear και επίσημο για σέξι εμφανίσεις.

Styling tips:Το μοναδικό που πρέπει να προσέχεις είναι ότι δεν φοράμε ποτέ τις κλασσικές γόβες στιλέτο άλλα πλατφόρμες, φλατ σανδάλια, wedges και κάποια τακούνια που μπροστά έχουν πλατφόρμα ή πέδιλα.

Αν δεν έχεις τις αναλογίες ενός μοντέλου, διάλεξε να φορέσεις κάποιο που να έχει ένα μικρό σκίσιμο για να φαίνεται λίγο δέρμα για να μη είναι σαν να φοράς σακί. Να θυμάσαι  πάντα τα παπούτσια με τακούνι σου χαρίζουν ύψος και ανορθώνουν το σώμα και προτίμησε τη ζώνη στη μέση για να τονίζεις τη θηλυκότητα σου.

Με έναν ώμο Maraveya 176€

Με δέσιμο Club L 47,94€

 

Αμάνικο Sugarfree 69,90€

 

Με σκίσιμο στο πλάι Maraveya 224€

Floral Oasis 54,79€

 

Λευκό  Ancient Kallos 110€

Ντραπέ με έναν ώμο Manoukian 122,40€

Εμπριμέ  Com.Si 185€

 

 Κρουαζέ πολύχρωμο Panos Apergis 125,30€

 

Ριγέ Cheap Monday 54€

Σε ίσια γραμμή Eight 2 Nine 19,90€

Με έντονα prints Boohoo 27,40€

 

Με έντονο χρώμα και διαφάνειες Guess 67,90€

 

Με διαφάνειες Morgan 89,60€