ΜΟΔΑ

Η ανοιξιάτικη συλλογή της Toms μας ταξιδεύει στην Αϊτή

Φανταστείτε την εικόνα ενός νησιού που ξεχειλίζει από φυσική ομορφιά, έντονη πολιτιστική κληρονομiά και αποτελεί πηγή έμπνευσης για την παγκόσμια καλλιτεχνική κοινότητα. Αυτή είναι η Αϊτή, το μέρος που επέλεξε η Toms για τη νέα συλλογή παπουτσιών, για γυναίκες, άντρες και παιδιά.

Μια συλλογή που περιλαμβάνει τα πάντα – από τις κλασικές Alpargatas εσπαντρίγιες σε νέες μοναδικές αποχρώσεις, μέχρι σανδάλια και στιλάτα sneakers που μπορούν να φορεθούν όλη μέρα.

Για τις γυναίκες, παρουσιάζουμε τα Avalon sneakers. Εμπνευσμένα από την κουλτούρα και τον τρόπο ζωής στις αμμώδεις παραλίες της Νότιας Καλιφόρνια, αποτελούν την εξέλιξη των κλασικών Alpargatas, με ενίσχυση στην εξωτερική σόλα.

 

Ξεχωρίζουν επίσης, τα χειροποίητα μεξικάνικα σανδάλια Huarache, οι Bella Espadrilles σε μια νέα ευφάνταστη strappy εκδοχή και τα fashionable Del Rey sneakers.

Για τα παιδιά, έχουμε ανανεώσει τις αγαπημένες Mary Jane μπαλαρίνες με velcro μπαρέτα και νέους χρωματικούς συνδυασμούς. Τα Correa Sandals ξεχωρίζουν κι αυτά για την ποικιλία χρωμάτων και το λουράκι στον αστράγαλο που προσφέρει επιπλέον σταθερότητα. Tέλος, τα Ballet Flats εμπλουτίζονται με νέα υλικά και χαρούμενα χρώματα σε καλοκαιρινή διάθεση.

 

Αυτή την άνοιξη, αφήστε την Toms να σας ταξιδέψει στην Αϊτή, στη χώρα όπου η δράση μας ξεπερνά κατά πολύ την προσφορά παπουτσιών. Στηρίζουμε τους ντόπιους τεχνίτες της Αϊτή, δημιουργώντας πολλές θέσεις εργασίας με τη μονάδα παραγωγής που εγκαινιάσαμε κοντά στο Port-au-Prince.