ΜΟΔΑ

Η Ellie Goulding υπερασπίζεται το σώμα της με μία εξαιρετική φωτογράφιση

Το πόσο έχει αλλάξει το σώμα της Ellie Goulding ανά το χρόνια είναι καταπληκτικό και με αυτό, η αυτοπεποίθησή της έχει μεγαλώσει όσο και η καριέρα της. Αυτή τη στιγμή, η BRIT award νικήτρια και fitness fan πλέον, υπερασπίστηκε επιθέσεις περί της σεξουαλικότητάς της στο internet.

Η Ellie, που φωτογραφήθηκε σε διάφανο δικτυωτό top είπε στο καναδέζικο περιοδικό Flare: ” Έχω δεχτεί τέτοιου είδους επίθεση, 100%, στα social media. Γυμνάζομαι πολύ και είμαι περήφανη για το σώμα μου.”

 

Τα αποτελέσματα της γυμναστικής ήταν εμφανή στο καλοσχηματισμένο σώμα της, καθώς πόζαρε στο αποκαλυπτικό της top. Mε τα χέρια της στρατηγικά βγαλμένα πάνω στο στήθος της ώστε να κρύβονται τα βασικά σημεία αλλά ένα μέρος των υπέροχων χαρακτηριστικών της να είναι εμφανές. Η Ellie διάλεξε να μην φορέσει σουτιέν για την φωτογράφιση και συνδύασε το δυκτυωτό top με μπλε παντελόνι καμπάνα.

 

Μιλώντας για την επίθεση προς τη σεξουαλικότητά της , η τραγουδίστρια είπε: ‘Ανέβασα μία φωτογραφία του εαυτού μου και όλοι άρχισαν να λένε: “Κατέβασέ τη, υποτίθεται πως πρέπει να είσαι καλή επιρροή στους νέους ανθρώπους”.

‘Οι νέες γυναίκες θα πρέπει να έχουν την ελευθερία να ανεβάσουν μία φωτογραφία χωρίς make-up και να φοράνε φόρμες ή με τέλειο make-up και στενό φόρεμα. Σε επόμενη φωτογραφία η Ellie είναι λαμπερή με ένα μακρύ φόρεμα που αναδεικνύει τις καμπύλες και τη σκληρή δουλειά που έχει κάνει.

Με ροζ σακάκι και πουά πουκάμισο, δείχνει υπέροχη καθώς και με το μαύρο top με τις αστραφτερές λεπτομέρειες. Στην συνέντευξή της ανέφερε ακόμα και το αμφιλεγόμενο θέμα των γυμνών selfies της Kim Kardashian: “Ειλικρινά, δεν με έκανε να νιώσω κάπως. Νιώθω πως θα ήθελα και ‘γω να έχω το δικαίωμα να κάνω το ίδιο πράγμα αν ήθελα ποτέ.  Είναι μαμά, έχει κάνει παιδιά, δείχνει υπέροχη. Δουλεύει σκληρά για το σώμα της και είναι πανέμορφο.”

Τόνισε πως το σώμα που έχει τώρα δεν ήρθε ουρανοκατέβατο αλλά δούλεψε σκληρά για αυτό και πως ενθαρρύνει και άλλες γυναίκες να το κάνουν. Μπράβο, Ellie.