ΜΟΔΑ

Η καινούρια συλλογή Louboutin θα σε στείλει στον παράδεισο των παπουτσιών

Ο Christian Louboutin λάνσαρε το 'Oh! You Pretty Things', μία σειρά από αστραφτερές φωτογραφίες των Sofia & Mauro, την Τρίτη. Οι φωτογραφίες είναι επηρεασμένες από τα νεανικά χρόνια του Louboutin το 1970 και περιλαμβάνουν έναν αριθμό από νέα σχέδια παπουτσιών από τη συλλογή του σχεδιαστή για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2016. Καταλαβαίνοντας την προσωπική του αισθητική αλλά και την δημιουργική του ταυτότητα από πολύ νωρίς, ο Christian Louboutin και οι φίλοι του χρησιμοποίησαν τις avant garde επιρροές τους και βρέθηκαν έτσι στο επίκεντρο της Παριζιάνικης νυχτερινής ζωής.

“[Το 1970] ήταν μια περίοδος που ήταν πιο διασκεδαστικό να έχεις ιδιαίτερη στάση παρά να δείχνεις πολύ κανονικός -οι άνθρωποι καυχιόντουσαν, ήταν εκκεντρικοί. Είχαν μία ιδιαίτερη συμπεριφορά, ήταν περήφανοι που την είχαν και έπαιζαν μαζί της- έπαιζαν με την προσωπική τους θηλυκότητα,” είπε ο σχεδιαστής σε ένα δελτίο τύπου.

Η συγκεκριμένη collection περιλαμβάνει εκκεντρικά και glamorous κομμάτια. Χρυσό, ασημί, έντονα χρώματα, animal prints, διάφορες υφές και φυσικά glitter. Κάθε σχέδιο είναι μοναδικό και σχεδιασμένο να ξεχωρίζει. Ο Christian ήταν έντονα επηρεασμένος από τη δύναμη της θηλυκότητας ανάμεσα στον γυναικείο κύκλο των φίλων του και η ομορφιά μιας γυναίκας υπήρξε από πάντα το κέντρο της έμπνευσής του. Οπότε, γι΄αυτήν την κολεξιόν αναφέρθηκε στον ανεμπόδιστο τρόπο ντυσίματός τους που αποτελούταν από ψηλές πλατφόρμες, βλεφαρίδες με πολύ μάσκαρα και έντονους συνδυασμούς από γραμμές και χρώματα τα οποία συγχώνευσε για να δημιουργήσει τα κομμάτια της σειράς.

Δες παρακάτω μερικές από τις φωτογραφίες της κολεξιόν.