ΜΟΔΑ

H κόρη του Johnny Depp είναι το νέο πρόσωπο του Chanel No.5

Σε περίπτωση που δεν το ξέρεις, το ιστορικό άρωμα Chanel No.5 πρόκειται να ξαναφτιαχθεί σε νέα, φρέσκια version. Και τι πιο φρέσκο για τη καμπάνια της εταιρείας από το πρόσωπο της Lily Rose Depp -έφηβη κόρη του Johnny Depp και της Vanessa Paradis;

Η 16χρονη θα εμφανιστεί στις νέες διαφημίσεις του No.5 L’eau, όπως θα λέγεται πλέον το άρωμα και η ίδια το επιβεβαίωσε τη Δευτέρα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Φιλώντας ένα τεράστιο μπουκάλι του αρώματος, γράφει στη λεζάντα: “Πολύ ενθουσιασμένη ανακοινώνω πως είμαι το πρόσωπο του νέου Chanel Number 5 L’EAU!”.

Η καινούρια μυρωδιά είναι μία αναζωογονητική και νεανική version του κλασσικού Chanel No.5 -και η επιλογή του οίκου δεν θα μπορούσε να είναι πιο ταιριαστή. Αλλά αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Lily Rose συνεργάζεται με τη Chanel.

I'm so excited to announce that I am the face of the new Chanel No. 5 L'EAU! @chanelofficial #newchanel5

A photo posted by Lily-Rose Depp (@lilyrose_depp) on

Tην περσινή χρονιά εμφανίστηκε στην καμπάνια του οίκου με τη σειρά γυαλιών ηλίου. Απ’ ο,τι φαίνεται, η Chanel έχει ιδιαίτερη αγάπη στην Lily Rose Depp και την οικογένειά της αφού η μητέρα της, Vanessa Paradis, έχει υπάρξει πρέσβειρα του οίκου από τα 90s, με πρώτη εμφάνιση στην οθόνη για την καμπάνια του αρώματος Coco Chanel.

Ο πατέρας της από την άλλη, είναι το πρόσωπο των αρωμάτων Dior. Η πιο μυρωδάτη οικογένεια της showbiz.