ΜΟΔΑ

Η νέα διαφημιστική καμπάνια D&G είναι σκέτη κόλαση

Όταν οι Domenico Dolce και Stefano Gabbana δημιουργούν, φροντίζουν να το θυμάσαι για καιρό. Η κολεξιόν τους για το καλοκαίρι του 2015, συνεχίζει να επηρεάζεται από τη Σικελική παράδοση και για την ακρίβεια, από την επιρροή της Ισπανίας σε αυτή.

Στο νέο βίντεο με τις υπέροχες δημιουργίες του οίκου Dolce & Gabbana, παρακολουθούμε τα υπέροχα μοντέλα των σχεδιαστών να φλερτάρουν μεταξυ τους, φορώντας μοναδικά ρούχα, εμφανώς εμπνευσμένα από ισπανικές παραδοσιακές φορεσιές.

Στην ίδια καμπάνια τα μοντέλα χορεύουν, ενώ παρατηρούμε το μακιγιάζ τους με σκούρα χείλη και cat eyes, ενώ λίγο πιο πέρα μερικές γιαγιάδες φορούν τα statement headpieces της μάρκας και σχολιάζουν τα όσα συμβαίνουν γύρω τους. Δεν αργούν φυσικά να σηκωθούν και να χορέψουν.

Παραδοσιακά στοιχεία ιταλικής και ισπανικής κουλτούρας συγχέονται στο ίδιο βίντεο και το αποτέλεσμα είναι γεμάτο εικόνες μεσογειακού αισθησιασμού και ταπεραμέντου.

Μια σέξι και παράλληλα πολύ γλυκιά παραγωγή, φροντίζει να μας κάνει να ανυπομονούμε να γεμίσουμε το κεφάλι μας με λουλούδια το καλοκαίρι της χρονιάς που μπαίνει σε λίγες μέρες.

 

Περισσότερη μόδα στο LadyLike:

Βραδινά φορέματα για τις γιορτές και με την υπογραφή Ελλήνων σχεδιαστών

Ο Christian Louboutin θέλει να μας πάρει τα λεφτά