ΜΟΔΑ

Η νέα συλλογή κοσμημάτων Lava Drops

Πρόκειται για μία νέα συλλογή κοσμημάτων με κύριο υλικό την μαύρη λάβα η οποία σε συνδυασμό  με διάφορα υλικά όπως στοιχεία από ασήμι 925 επιχρυσωμένο, αιματίτη, μαργαριτάρια γλυκού νερού, φουντάκια και άλλα,  δημιουργούν ένα όμορφο και αισθητικά κομψό αποτέλεσμα.

Η δημιουργός Alexia Lo με αυτή τη συλλογή απευθύνεται σε κάθε γυναίκα η οποία ψάχνει για κοσμήματα κομψά, ευκολοφόρετα, ιδιαίτερα και σε προσιτές τιμές.

 

Όπως ο  ημιπολύτιμος λίθος λάβα αντιπροσωπεύει το  θάρρος, την αποφασιστικότητα και την σταθερότητα , έτσι και τα κοσμηματα της συλλογής Lava Drops δηλώνουν πως η κάθε γυναίκα που επιλέγει να τα εντάξει στο καθημερινό της look έχει αυτοπεποίθηση και δυναμισμό.

 

Στη συλλογή αυτή μπορείς να ανακαλύψεις το κόσμημα που σου ταιριάζει ανάμεσα σε διακριτικά μακριά και κοντά κολιέ, λεπτεπίλεπτα βραχιόλια και εντυπωσιακά σκουλαρίκια.

 

Ανακάλυψε και εσύ τα μυστικά της συλλογής Lava Drops και διάλεξε το αγαπημένο σου σχέδιο μέσα από τη facebook σελίδα LO & Behold Jewellery  ή από το instagram.