ΜΟΔΑ

H νέα συνεργασία του Ricardo Tisci με τη Nike θα είναι ό,τι καλύτερο έχεις δει

Πρώτα ήταν τα Nike Air Force 1, λίγο αργότερα ένα fashion twist στα κλασσικά Nike Dunk και τώρα μετά από δύο συνεργασίες με τη Nike ο Ricardo Tisci -δηλαδή creative director του οίκου Givenchy- παρουσίασε μία σειρά με αθλητικά ρούχα σε συνεργασία με την γνωστή εταιρεία.

Ο Tisci ανέβασε μία φωτογραφία ή αλλιώς ένα μικρό sneak peak της collection στο Instagram, η οποία εμπεριέχει ανδρικά και γυνακεία ρούχα με πολλά διαφορετικά prints και χρώματα. Σορτσάκια για basket φορεμένα πάνω από κολάν για τρέξιμο και γυνακεία crop tops.

H μισή collection θα αποτελείται από μία πανδαισία από prints όπως αυτά στην φωτογραφία ακριβώς από πάνω, η άλλη μισή όμως θα είναι σχεδιασμένη σε άσπρο και μαύρο και με ένα από τα tops να γράφει: “Σχεδιασμένο υπό τις ακριβείς προδιαγραφές του Ricardo Tisci”.

 

Σε κάθε περίπτωση, μην νομίζεται πως η συγκεκριμένη collection προορίζεται για να πηγαίνετε στο supermarket ή να κάνετε δουλειές στο σπίτι. Σύμφωνα με τη Vogue, τα συγκεκριμένα ρούχα πέρασαν σοβαρές δοκιμές έτσι ώστε να αντέχουν και τις πιό δύσκολες και έντονες ασκήσεις γυμναστηρίου. Ο Tisci μιλώντας στο The Cut είπε: “Είναι λίγο πιό δύσκολο για μένα, γιατί η μόδα είναι εύκολη αλλά το να κάνω κάτι πιό special είναι πιο περίπλοκο. Το να φτιάξεις κάτι που είναι της μόδας -αλλά την ίδια στιγμή να έχει τα συστατικά να είναι μία σωστή αθλητική collection – είναι το ενδιαφέρον. Ξεκινάς από τα υφάσματα γιατί ο στόχος είναι να κάνεις τον κόσμο να νιώθει άνετα”.

 

Αν έχετε ήδη ενθουσιαστεί με αυτά που βλέπετε, θα πρέπει να κάνετε λίιιγη παραπάνω υπομονή μιάς που το πρώτο κομμάτι της collection θα βγεί στα καταστήματα τον Ιούλιο, με το δεύτερο κομμάτι να έρχεται στα χέρια μας τον Αύγουστο. Στο μεταξύ μπορείτε να παρακολουθείτε στο site της Nike την ακριβή ημερομηνία που θα μπορέσετε να τα κρατήσετε στα χέρια σας.