ΜΟΔΑ

Η τελευταία συνεργασία της Karlie Kloss θα σε εκπλήξει

Η αλλαγή σεζόν σημαίνει και αλλαγή στιλ. Είναι η τέλεια στιγμή να ανανεώσεις την ντουλάπα σου με τα νεότερα φθινοπωρινά trends αλλά και ν φρεσκάρεις το σπίτι σου με μερικά αναπαυτικά και ευχάριστα πραγματάκια. Φέτος, είναι ακόμα πιο εύκολο να δώσεις μία τέτοια ανανέωση στην καθημερινότητά σου, χάρη στo μοντέλο και style iicon, Karlie Kloss και την τελευταία της συνεργασία με το eBay.

Αν νόμιζες πως το eBay είναι απλά για να αγοράζεις και να πουλάς μεταχειρισμένα πράγματα, η collection της Karlie, ‘Unboxed’, θα σου αλλάξει γνώμη. Χρησιμοποιώντας τις γνώσεις της (και την τέλεια αισθητική της) επιμελήθηκε μία ποικιλία από αντικείμενα σπιτιού, τεχνολογίας και μόδας τα οποία είναι διαθέσιμα προς πώληση εδώ.

Η collection περιλαμβάνει αντικείμενα από διάσημους σχεδιαστές όπως Nate Berkus και εταιρείες όπως KitchenAid. Μπορείς να δεις μερικά από τα αντικείμενα στο video παρακάτω.

Μπορείς να κάνεις share τα αντικείμενα που θέλεις γι’ αυτή τη σεζόν βάζοντας τα hashtags #eBayUnboxed και #Sweepstaks και το @eBay στο Twitter. Ακόμα, η Karlie και το eBay θα κάνουν δώρο σε 10 τυχερούς τα αντικείμενα που περιέλαβαν στο tweet ως ευχαριστώ. Πόσο καλό;