ΜΟΔΑ

H Twiggy είναι το νέο πρόσωπο της L ‘Oreal

Στην εφηβεία της, όταν ήταν μόλις 16 χρονών, η Twiggy έγινε διάσημη για το ιδιαίτερο πρόσωπό της και την μικροσκοπική της φιγούρα.

Σήμερα, στα 65 της χρόνια, το μοντέλο και σχεδιάστρια των Marks&Spencer, έγινε το νέο πρόσωπο – πρέσβειρα της εταιρείας L ‘Oreal. H εν λόγω εταιρεία έχει παράδοση στο να προσλαμβάνει μεγαλύτερες σε ηλικία γυναίκες, που όμως διατηρούν ακόμα τη λάμψη τους. Πέρσι ήταν η Helen Mirren στα 69 της, ενώ έχουμε δει στον ίδιο ρόλο και την Jane Fonda, ετών 77!

Η Τwiggy δηλώνει ενθουσιασμένη για τη συνεργασία “Πιστεύω πραγματικά στις δυνατότητες των επαγγελματιών κομμωτών και είμαι πολύ περήφανη που θα εκπροσωπώ αυτή τη μάρκα.”

 

Ελπίζω να δώσω έμπνευση στις γυναίκες να νιώθουν άνετα με το προσωπικό της στιλ η κάθε μια και να μη φοβούνται να δοκιμάσουν κάτι καινούριο.

Όταν ρωτήθηκε για το πώς ένιωθε που ήταν ένα από τα πρώτα super models Που πόζαραν στο εξώφυλλο της βρετανικής Vogue στα 16 της, τη δεκαετία των 60’s, η Twiggy είπε ότι δεν είχε καταλάβει πως ήταν τόσο νέα. “Εκείνη τη στιγμή νιώθεις αρκετά ώριμη. Πέρασαν πολλά χρόνια και ήρθε η στιγμή που η κόρη μου έγινε 16 χρονών, την κοίταξα και σκέφτηκα “θεέ μου, ήμουν τόσο νέα όταν μου συνέβησαν όλα αυτά”.

 

Περισσότερη μόδα στο LadyLike:

Οι 20 πιο ωραίες φούστες της αγοράς

Τα στιλιστικά trends του 2015