ΜΟΔΑ

Δοκιμάσαμε τη νέα collection Η&Μ για να μη χρειαστεί να το κάνεις εσύ

Πρίν από λίγες μόνο μέρες η Studio AW 15 collection των H&M έφτασε στα ράφια των καταστημάτων και μαζί έφερε και το φθινόπωρο. Σε γήινους τόνους, αποχρώσεις marsala, δέρμα και πλεκτά turtlenecks: δοκιμάσαμε τα αγαπημένα μας κομμάτια για να μην χρειαστεί να το κάνετε εσείς.

THE V-neck

 

Φόρεμα 39,99 €, Παπούτσια 129 €

Σε αποχρώσεις σκούρο καφέ και μπορντό, το συγκεκριμένο φόρεμα είναι το απόλυτο must-have μιας που μπορεί να φορεθεί όσο ακόμα το φθινόπωρο είναι..καλοκαίρι και τις πιο κρύες μέρες με παντελόνι. Αέρινο, με ανοιχτή πλάτη και ευκολοφόρετο. Check.

Το πουλόβερ

 

Πουλόβερ 59,99 €, Παντελόνι 59, 99 €

Ό,τι πιο ζεστό και άνετο θα φορέσετε αυτό το φθινόπωρο μιάς που εκτός της φαρδιάς γραμμής του έχει και extra μακριά μανίκια για extra κάλυψη και στυλ. Σε dip dye αποχρώσεις του πορτοκαλί, συνδυάζεται εξαιρετικά με σχεδόν τα πάντα. Ακόμα καλύτερα με τη καμπάνα παντελόνι της collection σε βαθύ μπορντό, με εξαιρετικό fitting.

Η δερμάτινη φούστα

 

Φούστα 179 €, Μπλούζα 24,99 €

Δέρμα, “σκισίματα” μπροστά και πίσω, σκούρο καφέ. Τρία από τα μεγαλύτερα trends της σεζόν σε ένα. Λίγο πιο μακριά από midi (σε άνθρωπο ύψους 1.68, επιβεβαιωμένο) και ψηλόμεση, μπορεί να φορεθεί πρωί, μεσημέρι, βράδυ με λεπτή μπλούζα για τις ¨ζεστές” μέρες του φθινοπώρου και με πουλόβερ στις πιο κρύες. Συνδυάστε με χαμηλά μποτάκια.

 

Πουλόβερ 49,99 €

Το παλτό

 

Παλτό 179 €

Μακρύ, κατάλληλο για τις super κρύες μέρες μιάς που έχει extra επένδυση. Ασύμμετρη φόρμα στο πάνω μέρος με ζώνη και χαμηλό γιακά σε βαθύ μπορντό. Φοριέται με ο,τιδήποτε. Favorite!