ΜΟΔΑ

Κάθε γυναίκα θα πρέπει να ξέρει αυτόν τον κανόνα όταν ψωνίζει

Το shopping μπορεί μερικές φορές να γίνει δύσκολο. Ειδικά όταν τα ψώνια γίνονται online -όλοι έχουμε υπάρξει κάποια στιγμή να είμαστε απογοητευμένοι από κάτι που αγοράσαμε και όταν έφτασε στην πόρτα μας ήταν εντελώς διαφορετικό από αυτό που έδειχνε στο site. Βέβαια, εμείς βρήκαμε τη λύση έτσι ώστε να μην βιώσουμε ξανά (ούτε κι εσύ) καμία απογοήτευση από τις αγορές μας. Ευτυχώς, είναι πολύ εύκολο και αποτελείται μόνο από δύο βήματα.

Βήμα Πρώτο

ΔΩΣΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ

Το πρώτο βήμα είναι να δίνεις προσοχή στη λεπτομέρεια όταν ψωνίζεις από φθηνά brands. Διάβασε την περιγραφή, χρησιμοποίησε το zoom για να δεις καλύτερα το ύφασμα, και αν σου επιτρέπει το site, δες πώς κάθετε το ρούχο εν κινήσει. Ακόμα μία λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά είναι να διαλέγεις suede αντί για ψεύτικο δέρμα (ειδικά στα παπούτσια) και να μένεις σε απαλά χρώματα αντί για έντονα.

Βήμα Δεύτερο

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΙΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ

Το δεύτερο βήμα χρειάζεται λίγη περισσότερη έρευνα, παίρνοντας χρόνο να διαβάσεις τις κριτικές των καταναλωτών. To feedback μερικές φορές βρίσκεται στη μορφή απόλυτης ειλικρίνειας και αυτή η συγκεκριμένη διαδικασία μπορείς να την χρησιμοποιήσεις υπέρ σου. Κοίτα τα σχόλια των προηγούμενων αγοραστών πριν το βάλεις στο διαδικτυακό σου καλάθι.