ΜΟΔΑ

Ξέχνα ό,τι ήξερες: Αυτή η collection θα θέλεις να γίνει όλη δική σου

Οι editors κατέφθασαν στο show της Chloé έτοιμοι/ες να ανεβάσουν στα social media την νέα τσάντα. Γιατί οι τσάντες Chloé -η Faye, η Marcie, η Jane- δεν είναι μόνο it-bags στον κόσμο της μόδας αλλά απαραίτητα αξεσουάρ. Η παρουσίαση για την Άνοιξη 2017 στο Παρίσι ξεκίνησε έτσι ακριβώς. Πολλές γυναίκες μαγεύτηκαν απ΄την κομψότητα της μικροσκοπικής τσάντας η οποία ήταν σαν μία επέκταση χρυσού βραχιολιού που χωράει τα απολύτως απαραίτητα.

Αλλά κανείς δεν αφιέρωσε εντελώς την προσοχή του στα αξεσουάρ. Ενώ η ‘Faye’ ανανεώθηκε παίρνοντας τη μορφή backpack, τα ρούχα ήταν ένα όνειρο. Η creative director προσέφερε florals, διάσπαρτα σε maxi φορέματα ή σαν prints σε αέρινα κομμάτια. Το κυριότερο στοιχείο που έκανε τη συλλογή αυτή εκπληκτική, όμως, ήταν οι εντυπωσιακές πιέτες και βολάν.

Τέλος, αν η ντουλάπα σου χρειάζεται λίγη παραπάνω δομή, μπορείς να στρέψεις την προσοχή σου στο minimal κοστούμι Chloé συνδυασμένο με ένα μαλακό t-shirt. Ακόμα κι αν τίποτα απ’ όλα αυτά δεν έχει καταφέρει να σε εντυπωσιάσει αρκετά, τα εξατομικευμένα βραχιολάκια της collection είναι μία ακόμα λεπτομέρεια που δεν σ’ αφήνει να μην λατρέψεις το brand.

Δες μερικά από τα looks παρακάτω.