CELEBRITIES

Η Lady Gaga φορά Celia Kritharioti Haute Couture

Η Σήλια Κριθαριώτη έχει γίνει ένα από τα πιο hot σχεδιαστικά ονόματα της χώρας. Δημιουργίες της φορούν διάσημα ονόματα όπως η Kim Kardashian. Ξεχνάς την κατακόκκινη τουαλέτα; Την ξεχνάς; Δεν την ξεχνάς. Και η Jennifer Lopez έχει υποκύψει στη γοητεία των καυτών body.

Με τα σχέδιά της ξετρελάθηκε και η Lady Gaga, η οποία λίγο πριν έρθει στην Ελλάδα για τη συναυλία στο ΟΑΚΑ, διάλεξε τις state of the art χειροποίητες τιάρες αλλά και τα statement κοσμήματα της σχεδιάστριας.

Επέλεξε δυο διαφορετικές τιάρες και δυο περιδέραια για τα γυρίσματα του film που θα συνοδεύσει τη συνεργασία- έκπληξη με τον θρυλικό Tony Bennett. Η κυκλοφορία του jazz album της με τον Tony Bennett ”Cheek to Cheek” αναμένεται στις 23 Σεπτεμβρίου.

Τα αξεσουάρ είναι χειροποίητα με σαφείς αναφορές στην αύρα των 30’s, στην εποχή της ποτοαπαγόρευσης και του μεσοπολέμου. Πολύτιμοι λίθοι στις τιάρες που αγκαλιάζουν το κεφάλι αλλά και στα περιδέραια, τα οποία στολίζουν το μπούστο της διάσημης τραγουδίστριας. Η συνεργασία μόλις ξεκίνησε.