ΜΑΓΙΟ

Οι τελευταίες τάσεις στα μαγιό για το καλοκαίρι 2016

Το καλοκαίρι είναι επίσημα εδώ και με τις ήδη υψηλές θερμοκρασίες, η αναζήτηση μαγιό θα πρέπει να είναι προτεραιότητα.

Ξέρουμε. Το να βρεις το τέλειο χρώμα, print και fit μπορεί να γίνει δύσκολη όταν δεν θέλεις να συμβιβαστείς με το πρώτο σχέδιο που θα βρεις μπροστά σου και σε καταλαβαίνουμε.

Άλλωστε, ένα μαγιό αποτελεί επένδυση αφού πιθανότατα θα περάσεις μαζί του τις καλοκαιρινές σου διακοπές (και τις επόμενες αν είσαι τυχερή). Το μυστικό εδώ βρίσκεται στο να αγοράσεις το σχέδιο το οποίο θα είναι στη μόδα και συγχρόνως θα είναι διαχρονικό.

Αυτό το τελευταίο μπορεί να είναι μονόχρωμο, με όμορφα κοψίματα, με ρίγες ή animal prints. Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι το πόσο άνετα θα νιώθεις μέσα σε αυτό. Άρα, το ζητούμενο είναι άνεση και τάσεις.

Από το Miami στο Sao Paolo, κάθε χρόνο -όπως και φέτος- βλέπουμε τα shows με τα πιο όμορφα μαγιό που θα κυριαρχήσουν στις παραλίες. Από ολόσωμα, σε έντονα prints και χρώματα, σε ρίγες, σε μονόχρωμα -αυτά είναι τα trends στα μαγιό για φέτος και εμείς όχι μόνο στα παρουσιάζουμε αλλά σου δείχνουμε και πώς θα τα βρεις για να αποφύγεις το ψάξιμο από βιτρίνα σε βιτρίνα.

Και πριν ξεκινήσεις, πρόσεξε: Το μαγιό που θα αγοράσεις θα πρέπει να ταιριάζει στον σωματότυπό σου και να σε κολακεύει. Οπότε, δώσε βάση σε μερικά tips παρακάτω για να είσαι σίγουρη πως φέτος θα ξεχωρίσεις στην παραλία.

Σώμα με παχάκια

Διάλεξε ένα ολόσωμο και μονόχρωμο μαγιό. Απόφυγε την ενίσχυση στο μπούστο.

Σώμα μήλο

Διάλεξε ένα ολόσωμο μαγιό σε σκούρο χρώμα.

Σώμα αχλάδι

Διάλεγε ένα μαγιό με έντονο χρώμα στο μπούστο και σκούρο στο κάτω μέρος για να τραβήξεις την προσοχή μακριά απ’ τους γοφούς.

Σώμα κλεψύδρα

Διάλεξε ένα ψηλόμεσο μπικίνι που θα τονίζει τις καμπύλες σου.

Η καινούρια καλοκαιρινή κολεξιόν της Triumph για το καλοκαίρι του 2016 είναι εδώ για να σε γλιτώσει από το να χάσεις χρόνο που δεν έχεις.

Δες παρακάτω τι θα χρειαστείς για τις φετινές σου διακοπές.

Ολόσωμα one-piece

Με έντονα prints

To πορτοκαλί είναι το νέο μαύρο

 

Κλασσικά μονόχρωμα

 

Mε ρίγες

 

Αnimal prints