ΜΟΔΑ

Να τι έγινε όταν η Amy Schumer και η Anna Wintour αντάλλαξαν για λίγο ζωές

Η Amy Schumer είναι στο εξώφυλλο του τεύχου Ιουλίου της Vogue και το περιοδικό παρουσίασε ένα βίντεο με την κωμικό να για να συνοδεύσει τη φωτογράφιση από την Annie Leibovitz.

Λίγο το επάγγελμα της Schumer, λίγο η εκτίμηση της Anna Wintour για το καλό χιούμορ, η Condé  Nast έκανε λίγη παραπάνω δουλειά για να γιορτάσει το εξώφυλλο. Το clip που γράφτηκε από την ίδια τη Schumer, παρουσιάζει έναν κόσμο που η κωμικός και η θρυλική fashion editor ανταλλάζουν ζωές για μία μέρα.

Το βίντεο ξεκινάει στο τρομακτικά τέλειο γραφείο της Wintour, που οι δύο τους προσπαθούν να αποδείξουν ποιας η δουλειά είναι πιο εύκολη. Και έτσι γεννάται η πρόκληση: μπορούν να ανταλλάξουν επαγγέλματα για μία ολόκληρη μέρα;

Για τη Schumer, η εξίσωση περιλαμβάνει το να διαλέξει ανάμεσα από δύο ολόϊδια πουλόβερ, κρατώντας ένα τεράστιο ποτήρι latte. Για τη Wintour, περιλαμβάνει μία εμφάνιση στο γνωστό Comedy Cellar, η οποία τελειώνει θριαμβευτικά και μας κάνει να ελπίζουμε να έχει η Wintour ακόμα μία εμφάνιση στο Inside Amy Schumer, αφού απ’ όται φαίνεται είναι περιζήτητη στο κοινό του Comedy Central.

Όπως έχει πει και ο Seth Meyers, η Anna Wintour είναι κρυφό comedy icon. Δες το βίντεο παρακάτω.