ΜΟΔΑ

Ρούχα “πασπαρτού” για γάμο και βάφτιση

Μια πρόσκληση σε γάμο μπορεί  είναι εφιάλτης για τις περισσότερες γυναίκες. Τι να φορέσω σε γάμο; Μακρύ, κοντό, παντελόνι, φόρεμα, παστέλ, έντονο ωωωωχ σε καλέσανε και σε βάφτιση; Πάνε οι διακοπές σου θα φας όλα τα λεφτά στα συνολάκια.

Επειδή είναι δύσκολοι καιροί και οι υποχρεώσεις πολλές μπορούμε να σε βοηθήσουμε να πάρεις κάποια κομμάτια κλειδιά για την ντουλάπα σου που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη στις κοινωνικές υποχρεώσεις που είσαι καλεσμένη χωρίς να ξοδέψεις μια περιουσία. Και επειδή τα καλέσματα είναι άλλο σε νησί, άλλο σε κτήμα και άλλο στην πόλη  τα ρούχα που σου προτείνουμε είναι πασπαρτού αρκεί να συνδυάσεις τα κατάλληλα αξεσουάρ και παπούτσια για την κάθε περίσταση.

 Το παντελόνι διάλεξε ένα παντελόνι  που σε κολακεύει ανάλογα με το σωματότυπο σου. Στην αγορά θα βρεις σε αντρική γραμμή , cropped, παντελόνα φαρδιά  και καμπάνα ότι και να επιλέξεις μπορείς να το συνδυάσεις εύκολα με ένα τοπ για ένα γάμο ή με ένα πουκάμισο ή πουκαμίσα για μια βάφτιση.

Παστέλ cropped παντελόνι Maraveya 108€

Εμπριμέ αντρικό στιλ  Coast  89,04€

Φαρδύ  Zara 35,95€

Διάλεξε ένα ένα μίνι φόρεμα που το ύφασμα του να είναι σκληρό για να αποφύγεις ατυχήματα σε περίπτωση ανέμων. Πάρε ένα σε κλασσικό χρώμα για να μπορέσεις να το μετατρέψεις εύκολα μόνο με αξεσουάρ.

 

 

Στράπλες The KNLs 90€

Στενό Toi & Moi 45€

Τύπου πουκαμίσα  Top Secret 43€

Το μακρύ φόρεμα είναι εντυπωσιακό από μόνο του,με πλατφόρμες ή σανδάλια με αξεσουάρ ή χωρίς μπορείς εύκολα να κάνεις μια πολύ εντυπωσιακή εμφάνιση

Μακρύ που δένει στο λαιμό  Maraveya 235€

Μονόχρωμο Warehouse 95,89€

Κρουαζέ Zara 69,95€