ΜΟΔΑ

Τι να φορέσεις σε καλοκαιρινό γάμο αν μισείς τα floral φορέματα

Κάθε φορά που βλέπουμε τη Miranda Priestly στο Devil Wears Prada να υποφέρει στο άκουσμα του floral, νιώθουμε τον πόνο της. Κατευθείαν μεταφερόμαστε πίσω σε όλες τις φορές που έπρεπε να πάμε σε κάποιο γάμο και θυμόμαστε την προσπάθεια του να βρούμε κάτι κατάλληλο για την περίσταση που να μην αποτελείται από λουλούδια. Το μόνιμο ερώτημα. Τι να βάλω στο γάμο; Πόσο μάλλον αυτή την εποχή που πρέπει να ντύσεις τον summer self σου!

Δεν είναι σύνηθες να νιώθεις οργή όταν αντικρίζεις λουλουδάτα prints σε φορέματα, αλλά υπάρχει η περίπτωση απλά να μην είναι του στιλ σου. Ή απλά να σε έχει κουράσει το γεγονός πως το βλέπεις ξανά και ξανά. Εξάλλου, υπάρχουν πολλές περισσότερες ιδέες για να φορέσεις στον γάμο κάποιου.

Οπότε, ποιες είναι οι εναλλακτικές; Για αρχή, υπάρχει η ολόσωμη φόρμα -μία από τις αγαπημένες μας επιλογές αφού είναι στιλάτη, ταιριαστή για γαμήλια τελετή και δεν σε κάνει να νιώθεις σαν μπουκέτο με λουλούδια. Παρά την αγάπη μας για την ολόσωμη φόρμα, δεχόμαστε πως μπορεί να μην είναι για όλους.

Αλλά υπάρχουν κι άλλες εύκολες ιδέες για σύνολα που θα ταίριαζαν σε ένα γαμήλιο πάρτυ όπως το να φορέσεις ένα έντονο τζάκετ πάνω από ένα απλό maxi φόρεμα ή το να συνδυάσεις ένα κομψό παντελόνι με ένα απλό t-shirt. Και αν θες πραγματικά να φορέσεις φόρεμα διάλεξε ένα με έντονο χρώμα ή ενδιαφέρον κόψιμο.

Ιδέα #1: Η ολόσωμη φόρμα

Συνδύασε το με απλά σανδάλια με τακούνι και λεπτά λουράκια ή διακριτικά flat.

Ιδέα #2: Το statement τζάκετ

Έχεις ένα maxi φόρεμα που θες να το κάνεις λίγο πιο λαμπερό; Αυτή είναι απάντηση. Καλύτερα να το φορέσεις με μονόχρωμο φόρεμα έτσι ώστε να το αφήσεις να κάνει όλη τη δουλειά.

Ιδέα #3: Το ιδιαίτερο φόρεμα

Μπορεί να αντιπαθούμε τα floral αλλά όχι και τα φορέματα. Ένα ενδιαφέρον κόψιμο ή περίεργη λαιμόκοψη μπορεί να υπερνικήσει κάθε λουλουδάτο ρούχο που κρέμεται στη ντουλάπα σου.

Ιδέα #4: Το έντονο παντελόνι

Το κόλπο εδώ είναι να φορέσεις ένα κλασσικό t-shirt ή πουκάμισο με αυτά τα παντελόνια.